Connect with us

Top Story

Reditelj Filip Čolović OTKRIVA kada stižu KAMIONDŽIJE 3!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Polako se privodi kraju snimanje serije „Kamiondžije III“ koja se radi prema scenariju Gordana Mihića, a u režiji Filipa Čolovića. Premijerno emitovanje je planirano krajem decembra na RTS 1. Gordan Mihić, tvorac legendarnih likova Paje i Jareta, 2009. godine je napisao priču o onima koji pokušavaju da se izbore za svoje parče sreće. Noseće uloge u seriji igraju Nenad Jezdić (Baja) i Tihomir Stanić (Žića). Osim njih, glavni glumci u seriji su i: Nataša Marković, Branislav Zeremski, Paulina Manov, Danina Jeftić, Iva Ilinčić, Nebojša Ilić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero…

-Snimanje serije završava se 18. septembra, ukoliko ne bude nekih većih pomeranja zbog vremenskih uslova. Ovakve stvari su uvek izazovne za snimanje. Skoro 90 snimajućih dana na terenu, van kuće, čitavo vreme u pokretu. Vremenski uslovi, novi objekti, više od 150 glumaca. Zaista jedan veliki, ozbiljan projekat. Na početku, vremenski uslovi su bili glavni problem, a kasnije brojne peripetije u vezi sa koronom koja je odjednom ponovo postala aktuelna. Zaista nije bilo lako snimati u tim uslovima, pogotovo što smo imali i glumce iz okruženja: iz Crne Gore i Bosne. U jednom trenutku, zbog novonastale situacije, ostali smo bez njih, tako da smo morali da se „dovijamo“ na razne načine. Sve u svemu, naše sposobnosti su dobrano testirane tokom ova četiri meseca – priča reditelj.

Čolović otkriva da mu je najveće iznenađenje bilo gostoprimstvo stanovnika Uba gde su snimali seriju.

-Neverovatno je koliko su ti ljudi imali razumevanja za nas i naše snimanje i koliko su nam izlazili u susret. Filmska ekipa inače brzo dosadi, jer zatvara ulice, usporava saobraćaj, traži tišinu I uzurpira normalan život. Nakon toliko vremena, njima je I dalje drago što nas vide ovde. U seriji se pojavljuju kao epizodisti I amateri glumci iz Uba, a specijalni gost u seriji nam je i jedan od čuvenih ovdašnjih fudbalera, reprezentativac Nemanja Matić. Sve u svemu, čitava ekipa ima samo reči hvale za meštane Uba i okoline.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement