Connect with us

Featured

Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Na predstavljanju serije „Pevačica“ koja se snima u Beogradu koscenaristkinja Nataša Drakulić novi projekat predstavila je kao ponovni iskorak u žanr. Prema njenim rečima u pitanju je triler sa elementima horora i super naturalnog.  Posebno se osvrnula na reditelja Miloša Kodema, kome je ovo prvi samostalni rediteljski posao, a sa kojim ekipa već dugo sarađuje.

Pročitajte još VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

– Ova serije se i vizuelno i tematski najviše oslanja na „Tvin Piks“, to je i estetika koju pokušavamo da pogodimo. Na kraju krajeva „Tvin Piks“ je prvi u tom žanru koji je promenio tok svesti gledalaca, iako me je lično nastavak serije dobrano razočarao – iskrena je Nataša Drakulić. – Ideja za „Pevačicu“ kod mene se „krčka“ već godinama unazad. Sada je sazrela, a odlučili smo da radnju serije smestimo u današnji milje, iako u njoj ima dosta  istorije. Preplitaće se u njoj prošlo, sadašnje, buduće vreme, a milje estrade oduvek je prijemčiv širokoj publici i donosi gledanost. U startu smo znali da će ulogu pevačice igrati prava pevačica. Imali smo više sreće nego pameti što je ulogu prihvatila Milica Pavlović, jer skoro nisam srela nekoga ko je toliko svestan svoje scene, svoje pozicije, a toliko vredno radi na sebi, tako da sam definitivno sigurna da će krajnji produkt biti odličan.

Pročitajte još Konačno je POZNATO! Evo o čemu se radi u SERIJI PEVAČICA! A evo i KADA stiže na TV!

Upoređivanje „Pevačice“ sa ubistvom folkerke Jelene Marjanović izaziva mnogo interesovanja u javnosti. Kako to vama kao koscenaristi deluje?

– To poređenje je neminovno, jer ako u seriji imate ubistvo i pevačicu to odmah znači da će biti poređenja, a mi samo radimo prema scenariju. Drago mi je da je ekipa glumaca pristala da radi na jednoj ovakvoj seriji. Meni je žao ako se neko oseća povređenim zbog svega toga, jer to ne bih želela nikome. Ipak, volela bih da ponovo o tome porazgovaramo kada se serija bude emitovala, pa da vidimo o čemu se zapravo radi.

Pročitajte još HIT! Zvezda MANČESTER JUNAJTEDA u seriji KAMIONDŽIJE 3! Pogledajte o kom SVETSKI poznatom fudbaleru je reč!

Dokle se stiglo sa petom sezonom serije „Ubice mog oca“ i gde će se ona emitovati?

– Snimanje pete sezone bilo je planirano za avgust ove godine, ali kako je situacija nalagala sve je moralo da se pomera. I „Pevačicu“ smo planirali za april, a evo tek sada je prošlo dve nedelje od prve klape. Što snimanja pete sezone „Ubice mog oca“ tiče snimanje bi trebalo da počne polovinom oktobra, što i nije toliko loše. Do sada bili u večitom letu, jer tako smo i morali da snimamo, jer ima mnogo glumaca na setu, pa dok se sve to uklopi. Tako da ćemo u petoj sezoni imati i prvu zvaničnu jesen u seriji, a dotaći ćemo i zimu, pa će Vuk Kostić napokon morati da se obuče, da ne šeta samo u majci (smeh). Za sada je plan da snimamo „Pevačicu“ i da svi budemo zdravi. Zdravlje glumaca i ekipe je prioritet. „Ubice“ će biti emitovane na Superstar TV, a neobično je i to što se ova serija selila sa kanala na kanal. I pored toga gledanost joj velika. Za one koji nemaju ovaj kanal biće verovatno data mogućnost „bindžovanja“ kao što smo već i uradili sa prethodnom emitovanom sezonom. Iako smo se selili po televizijskim stanicama „Ubice“ imaju svoje fanove na koje sam ponosna.

Pročitajte još SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

  

Predstavljanje-serije-Pevacica---Milos-Timotijevic,-Nikola-Rakocevic-i-M..

Najavljeno je da će se „Pevačica“ emitovati na Pinku, a sada čujemo da ćemo je gledati i na Superstar TV?

– Biće kao i sa „Državnim službenikom“ kada je „Pevačica“ u pitanju. Mislim da je to dobro za razvoj Superstar TV, a nacinonalna frekvencija je nacionalna frekvencija. Model emitovanja „Državnog službenika“ pokazao se kao dobar, pa ćemo taj model i sada koristiti. Tako seriju vidi mnogo veći broj ljudi, a nama je to cilj. Bez obzira na sve modalitete emitovanja, mislim da televizija kod nas još godinama neće izgubiti ulogu koju ima kada je publika u pitanju.  Proći će još mnogo vremena dok se kod nas bude ustalio sistem platformi za gledanje serijskog sadržaja.

Pročitajte još Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

Foto PrintskrinYouTube

Continue Reading
Advertisement