Connect with us

Naša Preporuka

Ovo su SVE nove serije koje ćemo OVE JESENI gledati na TV Pink!

Published

on

Prošlu godinu, kada je reč o televiziji Pink, obeležio je povratak igranog programa, a taj trend nastavlja se i u novoj sezoni.

Gledaoci će od ove jeseni imati priliku da uživaju u fantastičnim domaćim ostvarenjima koja okupljaju značajna glumačka imena

Serija Jugoslovenka

Tako ćemo uskoro uživati u istorijskoj drami “Jugoslovenka” idejnog tvorca Romana Majetića, koja predstavlja svojevrsan spin-off serije “Crveni mesec” koja je osvojila publiku širom Srbije. Gledaoce očekuju i dva sitkoma “Neki bolji ljudi” i “Nek ide život”, u režiji majstora ovog formata Slobodana Šuljagića.

Neki bolji ljudi
Nek ide život

Pored ova dva sitkoma, Slobodan Šuljagić će režirati i romantičnu komediju “Ljubav ispod zlatnog bora”, koja će se takođe emitovati na TV Pink. Iz “Stella” produkcije na ružičastu televiziju stiže serija “Zlatni dani” u režiji Marka Sopića. TV Pink s ponosom najavljuje emitovanje druge sezone uzbudljive kriminalističke serije “Državni službenik”, kao i prve sezone serije “Pevačica”, koja govori o životu i tragičnoj sudbini Jelene Marjanović.

Foto Pink

Continue Reading
Advertisement