Connect with us

TV

Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE (139. epizoda) – Strahinja je ZAPROSIO Nadu? Ada napada VIŠNJU – Ti hoćeš da me UBIJEŠ!

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 139. epizoda – sledi VELIKI ŠOK! Mila ima novog UDVARAČA! Aleksa će POBESNETI! Hoće li RASKINUTI?

Večerašnja epizoda serije Igra sudbine na kratko je bila prekinuta, ali iskreni obožavaoci, sigurni smo – ostali su uz avanture Kanačkih do kraja. A imali su i dobar razlog. Malo toga u ovoj seriji ostalo je da se lako može predvideti. Skoro pa ništa. Situacija se otrgla kontroli, a haos je zavladao životima glavnih junaka.

Pročitajte još Milica Pavlović OTKRIVA – OVE TRI velike PROMENE pretrpela sam zbog uloge u seriji PEVAČICA! Saznajte KOJE!

Nakon prve epizode ludila, u 139. epizodi serije Igra sudbine, Adu čeka još jedna. Ovog puta – još gora. Ona napada Višnju ubeđena da ova hoće da je ubije. Vukašin preduzima hitne korake bezbednosti – za ovo niko ne sme da zna. A pogotovo ne Sofija. Doktor isto ne sme da bude umešan. Ovu nezgodu moraće sami da reše.

Ti hoćeš da me UBIJEŠ!

Pročitajte još HIT! Andrija Kuzmanović OTKRIVA – Hoće li biti snimanja SENKI NAD BALKANOM 3?

Aleksu je u lobiju Kan Holdinga sačekalo neprijatno iznenađenje. Mila ima novog udvarača. Iako je reč o bezazlenoj situaciji, postavlja se pitanje – da li je to naznaka onoga što nam predstoji? Hoće li MIla i Aleksa raskinuti?

Pročitajte još NEĆETE VEROVATI! Evo koji VELIKI srpski glumac je PRVI otkrio SLOBODU MIĆALOVIĆ! A bila je tek DEVOJČICA… (VIDEO)

Dok na jednoj strani ljubav škripi, na druge dve – cveta. Strahinja uz Debeljkovu podršku priprema Nadi veliko iznenađenje i otkriva je da je voli. Hoće li je u narednoj epizodi ZAPROSITI? Sa druge strane Luka je opčinjnen Unom. Veruje da je ona devojka sa kojom je veoma lako razgovarati jer ga savršeno razume. Da li će se među ovim golupčićima razviti neka predivna ljubavna pesma? Mi se iskreno nadamo da hoće.

Pročitajte još Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Foto Promo

Advertisement