Connect with us

NE PROPUSTITE

Ima li nade za Lušijena i Džin? – „Zagonetni slučajevi doktora Blejka“ od 21. septembra u 22.00 na FOX CRIME

Published

on

Sjajnog doktora Lušijena Blejka ponovo gledamo u novim misterijama od ponedeljka 21. septembra od 22.00 na FOX CRIME. Lušijen i Džin su nas u poslednjoj epizodi četvrte sezone iznenadili strasnim poljupcem, pa u petu sezonu serije „Zagonetni slučajevi doktora Blejka“ ulaze jači i spremniji za borbu protiv kriminalaca.

PROČIJATE JOŠ Igra sudbine 144. epizoda – utorak, 15. septembar: Sofija OKREĆE Luku protiv VUKAŠINA! Ali sprema joj se NEPRIJATNO iznenanađenje…

Videćemo kako će zajedno rešiti mnoge slučajeve – od misteriozne smrti u bokserskom ringu i u kuhinji novog francuskog restorana, preko ubistva mlade romkinje i kontroverznog pisca, do zločina u vinogradima Viktorije. Ovaj par će se susretati sa izazovima i zanimljivim zadacima na svakom koraku. U poslednjim epizodama popularne australijske serije saznaćemo da li će Blejk i Džin pronaći sreću koju traže. Čarli će morati da razmisli da li je spreman da preuzme dodatnu odgovornost u policijskoj stanici, dok će Rouz sarađivati sa dve generacije Tinemana. Otkrićemo i ko je osvetoljubivi protivnik iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ Miloš BIKOVIĆ – JUŽNI VETAR ne stvara KRIMINALCE!

Glavne uloge tumače Krejg Mekloklan (Lušijen Blejk), Nadin Garner (Džin Bizli) Čarli Kazins (Čarli Dejvis), Ana Mekgan (Rouz Anderson), Belinda Meklori (Alis Harvi) Džoel Tobek (Metju Loson).

Foto PROMO

Advertisement