Connect with us

NE PROPUSTITE

Poslednja sezona „Agenata SHIELD-a“ – od četvrtka u 22.00 na FOX kanalu

Published

on

Avanture agenata koji se bore protiv vanzemaljaca bliže se kraju, a pred nama je od četvrtka na FOX kanalu od 22.00 sedma i poslednja sezona serije “Agenti SHIELD-a”. Novih 13 epizoda prati Fila Kolsona i njegov tim u borbi sa bićima iz drugih galaksija.

PROČITAJTE JOŠ Ko su čuveni KURUZOVIĆI? – saznaćemo 21. septembra na RTS od 20.00

Ovog puta agenti SHIELD-a zarobljeni su u Njujorku, u 1931. godini, sa zadatkom da spreče invaziju posetilaca iz svemira. Nekoliko Hronikoma, sintetičkih bića, pravi haos na ulicama Velike jabuke. Agenti SHIELD-a su im na tragu i pokušavaju da shvate njihovu misiju. Međutim, njihova letelica Zefir će ih neočekivano povesti na još jedno putovanje kroz vreme. Završiće u 1955. godini, u blizini Oblasti 51, gde SHIELD-ovi stručnjaci rade na razvijanju programa “Helijus”. Njega žele da se dokopaju i Hronikomi. Ako ih Kolsonova ekipa ne spreči, izazvaće katastrofu u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Glavne uloge igraju Klark Greg (Fil Kolson), Ming-Na Ven (Melinda Mej), Kloi Benet (Dejzi Skaj Džonson), Elizabet Henstridž (Džema Simons), Henri Simons (Alfonso Mek Mekenzi), Ijan de Kesteker (Leo Fic) i drugi.

Foto PROMO

Advertisement