Connect with us

TV

Svetlani Ceci Bojković ZLATNA ANTENA na desetom FEDIS festivalu za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji

Published

on

 

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković, dobitnica je nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji. Proslavljenoj glumici nagrada će biti uručena na finalnoj večeri predstojećeg, jubilarnog 10. međunarodnog Festivala drama i serija FEDIS, 30. septembra u Domu omladine Beograda.

Svetlana Ceca Bojković, do sada je odigrala više od 120 glumačkih rola, od čega su 103 uloge u TV dramama i serijama! Zasigurno više nego iko ikada!  Prva njena uloga, kada je reč o igranoj televizijskoj formi, bila je  davne 1968. u mini seriji „Prvoklasni haos“, a gledaćemo je i u narednoj TV sezoni u seriji „Močvara“. Ipak, za najširupubliku ona će ostati Emilija Popadić iz „Boljeg života“.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 148. epizoda – utorak, 22. septembar: Vukašin Matiju drži U ŠACI! Adi se sprema NOVA OPASNOST! A evo i koja!

Nagradu Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji Srbije i regiona, na FEDIS festivalu, do sada su dobili : scenarista Siniša Pavić, reditelj Zdravko Šotra, kompozitor Zoran Simjanović, kao i glumci Velimir Bata Živojinović, Milan Lane Gutović, Miki Manojlović, Jelisaveta Seka Sablić, Vlastimir Đuza Stoiljković i Mira Banjac.

Foto PROMO

Advertisement