Connect with us

Featured

ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Ovih dana počelo je snimanje srpske verzije kultne serije „Dinastija“, koju ćemo od jeseni gledati na televiziji Pink.

Pročitajte još Naša slavna glumica imala je TEŠKU SUDBINU! Završila je u prihvatilištu, i sin ju je zlostavljao! EVO o kome je REČ!

Ono što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama jeste vest da će čuvenu Aleksis igrati Marija Karan. Mnogi su se zapitali nije li Marija isuviše mlada za tu ulogu, a pogotovu, nakon što je počelo da se „šuška“ da će joj sina – Stivena – igrati Aleksandar Radojičić, koji je u stvarnosti samo pet godina mlađi od Karanove.

Pročitajte još Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Da ovakva pojava nije neobična, dokazaćemo u nastavku teksta. Za danas smo istražili razliku u godinama između glumaca koji su igrali roditelje i decu u nekim kultnim filmskim i televizijskim ostvarenjima.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

Bolji život – Giga Moravac, Emilija i Guza

„Bolji život“ bio je jedna od najgledanijih serija u SFRJ. Jugoslovenka TV publika je od 1987. do 1991. godine, tokom tri sezone, i 82 epizode nedeljom uveče bivala prikovana za male ekrane, iščekujući nove dogodovštine porodice Popadić.

Ono o čemu tada skoro niko nije razmišljao je razlika u godinama između glumaca koji su dali život toj čuvenoj porodici.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Dragišu Popadića igrao je Marko Nikolić, koji je tada imao 40 godina, dok je Svetlana Bojković, koja je tada imala 39 godina, oživela lik Emilije. Ovo i ne bi bilo toliko neobično da im najstarije dete – Sašu iliti Guzu – nije igrao Boris Komnenić, koji je tada imao 30 godina. Ništa prirodnija nije ni razlika u godinama između Cece Bojković i Marka Nikolića, s jedne, i Lidije Vukićević i Dragana Bjelogrlića, s druge strane, koji su tada sa 25, odnosno 23 godine igrali dvoje mlađe dece – Violetu i Slobodana.

Poslednji krug u Monci – Bata Stojković otac Draganu Nikoliću

U ovom filmskom ostvarenju iz 1989. godine, glavnog junaka – Urketa – igrao je Dragan Nikolić, koji je tada imao 46 godina, a Urketovog oca igrao je Danilo Bata Stojković, koji je bio samo 9 godina stariji od Nikolića.

Maratonci trče počasni krug

Maratonci trce pocasni krug

U ovom kultnom filmu Slobodana Šijana iz 1982. godine, a po scenariju Dušana Kovačevića, prikazano je šest generacija porodice Topalović. Razlika u godinama glumaca koji su igrali članove te porodice je neverovatno mala.

Panteliju Topalovića, koji u filmu ima 120 godina, igrao je Radislav Lazarević, koji je tada imao 79 godina. Iako previše mlad za tu ulogu, Lazarević je ipak bio dovoljno star da bi mu u filmu sina – Maksimilijana – igrao Mića Tomić, koji je tada imao 62 godine.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – ŠOK! Otkrivamo KAKO će MAKSIN HOTEL promeniti SUDBINU ZABRANA u drugoj sezoni!

Nakon toga, stvar se značajno komplikuje. Naime, Pantelijinog sina – Aksentija – igrao je Mija Aleksić, koji je od svog filmskog oca u stvarnosti bio mlađi samo 3 godine. I ako ste pomislili da je tu kraj iznenađenjima, varate se.

Naime, Aksentijevog sina Milutina, igrao je Pavle Vuisić, koji je od Mije Aleksića takođe bio mlađi samo 3 godine. Milutinovog sina Lakija igrao je Danilo Bata Stojković, koji je bio mlađi od Vuisića 8 godina. Na kraju, Lakijevog sina Mirka je igrao Bogdan Diklić, koji je od Stojkovića bio mlađi 19 godina, što je i najprstojnija razlika u godinama u ovoj neobičnoj filmskoj porodici.

Vruć vetar – Radmila Savić bila mlađa od svog TV sina!

U ovoj jugoslovenskoj hit seriji iz 1980. godine razlika između glumaca, koji su igrali članove porodice, je šokantna.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Udaje se DIJANA ERSKI? A evo i ZA KOGA! Krije ga kao ZMIJA NOGE!

Naime, Ljubiša Samardžić, koji je igrao Šurdu, tada je imao 43 godine. Njegovog televizijskog ujaka Firgu igrao je Miodrag Petrović Čkalja, koji je tada imao 55 godina, a najšokantnija je činjenica da je Radmila Savićević, koj je igrala Šurdinu babu, od svog TV sina Firge bila mlađa! Da, dobro ste pročitali. Bila je mlađa, i to – dve godine!

Primera ogromne razlike u godinama, pa čak i one u kojima su glumci, koji tumače roditelje, mlađi od glumaca koji igraju decu, ima mnogo. Očigledno je da je ta pojava potpuno uobičajena u svetu glume.

Pročitajte još HIT! I DRAGANA MIRKOVIĆ deo SRPSKE DINASTIJE! Otkrijte ŠTA povezuje FOLK DIVU i BLEJKA KARINGTONA!

Sada, kada to znamo, ostaje da vidimo da li će Aleksandar Radojičić zaista postati televizijski sin Marije Karan u „Dinastiji“. Ako i bude tako, mi ćemo se fokusirati na radnju i glumu, a ne na razliku u godinama između glumaca.

Foto Promo

Advertisement