Connect with us

NE PROPUSTITE

„Okružen mrtvima“ KONAČNO stiže na male ekrane – „SIGURNA PROPAST“ 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Published

on

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada će biti premijerno emitovana 16. epizoda iz 10. ciklusa, pod nazivom “Sigurna propast”.

Pročitajte još SAZNAJEMO Evo od kada PREMIJERNO gledamo seriju DRŽAVNI SLUŽBENIK 2!

Pandemija virusa COVID-19 zaustavila je i snimanje popularne postapokaliptične drame, pa su gledaoci ostali uskraćeni za veliko finale 10. sezone. U međuvremenu, autori serije “Okružen mrtvima” odlučili su da sada prikažu “Sigurnu propast” i dosnime još šest epizoda kao produžetak aktuelnog ciklusa, koje će biti prikazane sledeće godine. Alfa je mrtva. Beta, njena desna ruka, sada predvodi Šaptače. U 16. epizodi zajednice preživelih nerado poštuju nove granice slobodnog sveta koje su im nametnute od strane Šaptača i živih mrtvaca. Sama ideja o tome da čovečanstvo može da opstane u takvom okruženju dovedena je u pitanje…

Pročitajte još INFLUENSERI OSVAJAJU TELEVIZIJU: Najpopularnija lica sa društvenih mreža od 3. oktobra na RED TV!

Glavne uloge u seriji, koja je pomerila lestvicu TV produkcije, igraju Norman Ridus (Deril Dikson), Melisa Mekbrajd (Kerol Peletje), Džefri Din Morgan (Negan), Kristijan Seratos (Rosita Espinosa), Džoš Mekderimot (Judžin Porter), Set Gilijam (Gejbrijel Stoks), Ros Markan (Aron), Keri Pejton (Ezekiel) i Rajan Herst (Beta).

Foto PROMO

Advertisement