Connect with us

Featured

SAZNAJEMO Evo od kada PREMIJERNO gledamo seriju DRŽAVNI SLUŽBENIK 2!

Published

on

Konačno, posle meseci čekanja, na male ekrane stiže jedna od najočekivanijih domaćih serija – Državni službenik koja nam se sa drugom sezonom vraća na kanal Superstar TV. A evo i kada.

Pročitajte još Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

Državni službenik 2 premijerno na kanalu Superstar TV gledamo od 10. oktobra, kada će u subotu od 21.00 biti prikazana prva epizoda druge sezone. Odmah sutradan u istom terminu gledaćemo i drugu epizodu. Upravo to će i biti raspoed emitovanja novog ciklusa Državnog službenika na kanalu Superstar TV – vikendom posle „Močvare„.

U drugoj sezoni očekuje nas suočavanje tajnih agenata državne bezbednosti sa sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost zemlje i njenih građana, dok će neočekivani zapleti, uzbudljiva akcija i specijalni efekti zasigurno opravdati dosadašnji uspeh serije.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: HIT! Pogledajte PRVE KADROVE sa BUGARSKE GRANICE!

Ekipi iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi…

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement