Connect with us

TV

Pretpremijerno „sedmoj sili“ prikazana prva epizoda druge sezone „DRŽAVNOG SLUŽBENIKA“ – Serija SPREMNA da OSVOJI svet pred publikom od 10. oktobra na kanalu Superstar TV

Published

on

Druga sezone serije „Državni službenik“ pred gledaoce stiže u subotu 10. oktobra od 21.00 na kanal Superstar TV, a reprizno na televiziju Pink od 17. oktobra. Predstavnici medija imali su priliku da vide pretpremijeru nove epizode u Dorćol placu. U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne, ali sa akcentom na internet, sajber-kriminal, ali i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno ličnim dilemama junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane i dramatične situacije.

Pročitajte još HIT! Nagrađivana britanska glumica igra u domaćem filmu “Pored tebe” – Posle “HARI POTERA” glumi BAKA VERU

Ko-kreator i scenarsita serije je uz Predraga Gagu Antonijevića, Dimitrije Vojnov, dok režiju nove sezone potpisuje dvojac Miroslav Lekić i Ivan Živković. Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Vaja Dujović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić i drugi u novoj sezoni pridružuju se između ostalih Petar Benčina, Nikola Rakočević, Aljoša Vučković, Tanasije Uzunović i Irfan Mensur.

Pročitajte još Glumac Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 – Nisam balkanski DŽEJMS BOND!

– Za četiri meseca snimanja uradili smo veliki posao, jer su se odnosi produbili, a dodati su i novi likovi i zapleti – rekao je Milan Marić, koji igra agenta Lazara, jednog od glavnih likova serije. – U novoj sezoni ima mnogo akcionih scena, ali ne onih „džejmsbondovskih“ već realnih. Reakcija publike na prvu sezonu bila je odlična, pa se nadam da će im se nova dopasti još više.

Pročitajte još Daniel Kovačević o liku Jovana Petrovića u “Jugoslovenki” – Iza ČINA krije se ŠPIJUN

Zaplet u seriji će postati još zanimljiviji kada se pridodaju dramatični zapleti kao posledica aktivnosti inostranih sila tokom vanrednih izbora u zemlji. Bivši i sadašnji agenti Službe suočiće se sa iznenadnim usponom pro-ruske partije, smrću nekadašnjih rukovodilaca, kao i opštom opasnosti po građane i državu. Da li će i po koju cenu uspeti da sačuvaju bezbednost građana i države – ostaje nam da vidimo.

Pročitajte još Od 29. oktobra u biskopima širom Srbije novi film MIROSLAVA MOMČILOVIĆA “VIKEND SA ĆALETOM” u kojem glavnu ulogi igra NENAD JEZDIĆ

– Uveren sam da ovom serijom možemo da pariramo bilo kojoj produkciji u svetu, a to nam je i plan, da osvojimo tržišta van granica – rekao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekoma Srbije, koji uz Danas film stoji iza ovog projekta. – Siguran sam da će gledaoci imati još više naklonosti prema „Državnom službeniku“ u ovoj novoj sezoni.

Foto J.V.

Advertisement