Connect with us

REALITY

Serijal „Spasavanje sa ledenog puta“ ponedeljkom od 21.00 na kanalu National Geographic – Kako POBEDITI sneg i led

Published

on

Meteorološka prognoza narednih dana predviđa lepe, tople, sunčane jesenje dane. Ipak, nije na odmet pripremiti se za zimu na vreme. Tu će nam pomoći serijal „Spasavanje sa ledenog puta“ koji nas na kanalu National Geographic upoznaje sa mestima gde su sneg i led česta pojava.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Zavirite u prve dve epizode serije DRŽAVNI SLUŽBENIK 2!

Junaci dokumentarnog rijalitija “Spasavanje sa ledenog puta” suočiće se i u petoj sezoni, koja će se premijerno prikazivati od 12. oktobra, ponedeljkom u 21.00, na kanalu National Geographic, sa još jednom opakom zimom i novim izazovima. Planinski putevi Norveške spadaju u najopasnije deonice u Evropi.

Pročitajte još Putovanje svetom u POTRAZI za dobrom hranom i HEDONIZMOM sa Gajem Turladom – Od 12. oktobra na 24 Kitchen radnim danima u 14.00

Kada dođe zima, njih prekriva sneg i led. Sa ovih putnih trasa kamioni i automobili lako sleću, blokirajući rute od vitalne važnosti za zemlju, a izazivaju i fatalne saobraćajne nesreće. Brigade hrabrih spasilaca rade danonoćno kako bi puteve održali čistim i bezbednim. Za ovaj posao potrebni su ljudi posebnog karaktera, spremni da postanu deo ekipe “Spasavanja sa ledenog puta”.

Foto PROMO

Advertisement