Connect with us

TV

EKSKLUZIVNO Zavirite u prve dve epizode serije DRŽAVNI SLUŽBENIK 2!

Published

on

Večeras, u subotu, u 21 čas na Supetstar TV kanalu počinje premijera druge sezone kriminalističke hit TV serije „Državni službenik“, u kojoj su spojene prva i druga epizoda. U nastavku serije nadovezaćemo se na priču čija se radnja dešava nekoliko meseci nakon prethodne sezone. Raspisani su predsednički izbori. Služba pomno prati celu situaciju, kao i dolazak ruske privatne bezbednosne agencije na čelu sa Atamanom Krilenkom koja je stigla u Srbiju, na skup Srpskog Otadžbinskog saveza.

Pročitajte još Igra sudbine 160. epizoda – utorak, 13. oktobar: Luka MOŽE DA UMRE?

U kolegijumu umesto Lazara, koji je na kraju prošle sezone napustio Službu, sada je novi agent Nebojša koji pokušava da sagradi odnos poverenja sa Krletom i Ljubom kojima je sad neposredni pretpostavljeni. Po Milojevićevom nalogu oni prate rusku delegaciju. Lidija stupa u kontakt sa bivšim momkom Ognjenom koji je upozorava da će se desiti nešto veliko za bezbednost čitave zemlje. 

Pročitajte još ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Lazar i Ana se zbog sina trude da funkcionišu kao normalna porodica ali je predubok jaz između njih. Lazar se bori sa ženinom izdajom i utehu nalazi u Milici. Izgubljen u svojoj letargiji dok jedne večeri ne dobije poziv koji će promeniti sve.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement