Connect with us

TV

ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

Published

on

Pročitajte još SJAJNO! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Sofija Šubarević dežurna je zlica serije Igra sudbine. Kao takva je istovremeno omražena, ali i obožavana. To je valjda sudbina žena koje zagorčavaju drugima oko sebe živote, ljubavi, noći i dane. matea Milosavljević, glumica koja je dočarala, prema gledaocima, ali i kritici, na najbolji mogući način rolu lepe manekenke i zmije, kako i sama priznaje, na ulici je često zaustavljana od devojčica koje obožavaju njen lik.

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Vreme je za KONAČNI OBRAČUN! Ada NAPADA Matiju! Ono što će ČUTI – ŠOKIRAĆE JE!

  • – U početku sam se plašila Sofije, da će me promeniti i da ću se izgubiti u njenom zlu, jer privatno nism nimalo nalik njoj. Ipak, sada mi jako prija ova uloga, i da pravim haos od života kolegama u seriji. Ima nešto privlačno u takvim rolama – otkrila je nedavno lepa glumica, dodajući da Šubarevićka nije uspela da je pokori, i da je i dalje ista ona Matea koja je bila i na početku snimanja serije Igra sudbine. Ipak, popularnost joj prija.
  • – Uživam u zagrljajima tih devojčica, jer mi kao glumcu mnogo znači to što je moj rad ostavio na nekoga tako snažan utisak.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

  • Ono što je nama privuklo pažnju jeste Mateina aktivnost na društvenim mrežama. Osim što na većini objavljenih fotografija demonstrira svoju vrhunsku kondiciju i sjajan izgled na kom bi mnogi mogli da joj pozavide, nas je oduševila slikom na kojoj u svom krevetu ima jednog gosta. Nama je presladak, a šta vi mislite?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement