Connect with us

Featured

Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Published

on

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine 163. epizoda – petak, 16. oktobar: Mila optužuje ALEKSU – VARAŠ ME SA MINISTARKOM!

Za njihovu ljubav svi smo navijali. I kada ONA nije volela NJEGA. I kada on nije VOLEO NJU. Uglavnom zbog toga što je ona volela nekog drugoga. Ili je barem mislila da ga voli. Činjenica je da je bila mlada i naivna, i da je verovala da opsesija može biti ljubav. jedna noć, međutim, promenila je sve.

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Vreme je za KONAČNI OBRAČUN! Ada NAPADA Matiju! Ono što će ČUTI – ŠOKIRAĆE JE!

Pročitajte još Igra sudbine 162. epizoda – Mila saznaje SVE! Ko je ŽAKLINA? I sa kime si proveo NOĆ?

Danas su oni OMILJENI TV par stotina hiljada gledalaca širom Srbije, i svi se nadaju da će uskoro videti i njihovu bebu. Naravno, govorimo o Nadi i Stahinji! Paru koju je istinski odoleo svim iskušenjima i suprotstavio se izazovima koje je ljubav stavila pred njih. Glumački tandem Milica Tomašević i Ammar Mešić sjajno su nam dočarali vezu ovo dvoje mladih junaka serije „Igra sudbine“, a mi se unapred radujemo danu kada će se Nada poroditi.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Vođeni tom idejom, zapitali smo se kako će izgledati Nadino i Strahinjino dete, odnosno bebanac. Malo smo konsultovali modernnu tehnologiju i aplikacije koje su nam bile na raspolaganju i evo rezultata koje smo dobili. Upravo ovako bi izgledala Nadina i Strahinjina beba. Ćerka, ali i sin. Na koga vam više liči?

Pročitajte još Igra sudbine 162. epizoda: Spremite se za NAJVEĆI ŠOK! Mila i Aleksa će RASKINUTI?! A evo i ZAŠTO!

ĆERKA

Pročitajte još ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

SIN

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

Foto PROMO

Continue Reading
Advertisement