Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Matea Milosavljević, SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE otkriva koji FRAJER joj se više SVIĐA – Miloš BIKOVIĆ ili Vuk KOSTIĆ? I evo šta je ODGOVORILA!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA? HOĆE li OPROSTITI ANI?

Matea Milosavljević polako, ali sigurno sebi krči put ka vrhu domaće glumačke scene. Uloga opasnice Sofije iz hit serije „Igra sudbine“ pomogla joj je da se to putovanje ubrza budući da joj je upravo ona donela vrtoglavu popularnost preko noći. Ipak, ne možemo zaboraviti ni Mateine prethodne role. Pogotovo njenu prvu u filmu Stevana Filipovića – „Pored mene„, gde se upoznala sa njenim danas najboljim prijateljem Slavenom Došlom.

Pročitajte još ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Da Mateina popularnost polako počinje da prelazi i granice Srbije svedoči i intervju koji je dala makedonskom Kanalu 5, i emisiji „Bekstejdž“. Upravo u tom online razgovoru, koji je emitovan tokom prolećne korona izloacije, Matea je otkrila nešto veoma zanimljivo. Naime, voditelj ju je u jednom trenutku pitao ko bi između dva trenutno najpopularnija glumca Miloša Bikovića i Vuka Kostića bio njen IZBOR. I evo šta je Matea odgovorila.

Pročitajte još IGRA SUDBINE donosi nova iznenađenja! NADA bi mogla da NAPUSTI DIJANU ERSKI? Glumica Milica TOMAŠEVIĆ otkriva I ZBOG ČEGA!

– Smatram da je Miloš Biković postigao veliki uspeh. Na tome mu stvarno svaka čast. Ali Miloš Biković ili Vuk Kostić? Hmm… Moj izbor bi, svakako, bio – Slaven Došlo – duhovito, ali iskreno je odgovorila lepa glumica još jednom potvrdivši svoju odanost najboljem prijatelju. A ko bi između ove trojice bio vaš izbor?

Foto Promo TV Prva

Continue Reading
Advertisement