ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Igra-sudbine

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA? HOĆE LI LAZAR OPROSTITI ANI?

Nema kome nije stala na put i pomrsila konce ptica zloslutnica, neopisiva aspida i neponovljiva zlobnica Sofija Šubarević koju je u seriji “Igra sudbine” sjajno dočarala glumica Matea Milosavljević. Od prve epizode, svojim igricama i zakulisnim radnjama, uz pomoć Matije, potrudila se da Sunce u porodici Kanački nikada ne svane. Počevši od Alekse koji je bio njena prva meta, a od koga je odustala u trenutku kad je saznala da on, ipak, nije njen princ iz bajke, već pre njegov konjušar.

Pročitajte još Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Ali zato nije dugo čekala da pređe na novog princa. I to ponovo iz dinastije Kanački. Naravno, ovog puta reč je o Luki, koji i nije bio veliki zadatak za dokazanu opasnicu, budući da je od malih nogu zatreskan u najatraktivniju manekenku u zemlji. I onda su mu se snovi pretvorili u stvarnost. Oženio ju je i otkrio njeno drugo lice. Ono koje mu se nimalo nije dopalo.

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Vreme je za KONAČNI OBRAČUN! Ada NAPADA Matiju! Ono što će ČUTI – ŠOKIRAĆE JE!

Sve vreme dok je zavodila njenu decu, Sofiji je u stvari cilj bila glava porodice Kanački. Ada. Njenog bogatstva, položaja, i ukratko svega što je ova hrabra žena do sada stekla, Sofija želi da se domogne po svaku cenu. U toj borbi ima snažne saveznike. I kako smo do sada videli – Adine zaklete neprijatelje. Lažnu groficu Donku Desaeli, Adinog sestrića Matiju, Brunera koji uvek sedi na dve stolice, ali je opasan igrač i sopstvenu majku Brzutku na čiju pomoć uvek može da računa.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Sa njima je Adu do sada lažno optuživala, trovala i dovodila u životnu opasnost, ne birajući sredstva kojima će je dotući do nogu. Istina, pretrpela je brojne nedaće i sama. Hiljadu poniženja, zlobnih prozivki od strane Dijane Erski, pa čak i batine od Pančete! Naravno, sve zasluženo. Ipak, za sva zlodela Sofija će morati na kraju, ne sumnjamo – dobro da plati. Zato nas i ne čudi što je lepa glumica Matea Milosavljević u poslednjih nekoliko dana vredno prionula na trening. Tako se na njenom instagram profilu među poslednjim objavama nalaze i slike na kojima je možemo videti kako u punoj sportskoj opremi poznatog brenda vežba trčanje. Naslućuje li nam to Matea nešto? Hoće li njena Sofija uskoro morati trčeći da pobegne iz grada, da je ne bi stigli i vratili joj milo za drago svi oni čiji je život zagorčala.

Foto Promo