Connect with us

Featured

ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Published

on

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA? HOĆE LI LAZAR OPROSTITI ANI?

Nema kome nije stala na put i pomrsila konce ptica zloslutnica, neopisiva aspida i neponovljiva zlobnica Sofija Šubarević koju je u seriji „Igra sudbine“ sjajno dočarala glumica Matea Milosavljević. Od prve epizode, svojim igricama i zakulisnim radnjama, uz pomoć Matije, potrudila se da Sunce u porodici Kanački nikada ne svane. Počevši od Alekse koji je bio njena prva meta, a od koga je odustala u trenutku kad je saznala da on, ipak, nije njen princ iz bajke, već pre njegov konjušar.

Pročitajte još Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Ali zato nije dugo čekala da pređe na novog princa. I to ponovo iz dinastije Kanački. Naravno, ovog puta reč je o Luki, koji i nije bio veliki zadatak za dokazanu opasnicu, budući da je od malih nogu zatreskan u najatraktivniju manekenku u zemlji. I onda su mu se snovi pretvorili u stvarnost. Oženio ju je i otkrio njeno drugo lice. Ono koje mu se nimalo nije dopalo.

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Vreme je za KONAČNI OBRAČUN! Ada NAPADA Matiju! Ono što će ČUTI – ŠOKIRAĆE JE!

Sve vreme dok je zavodila njenu decu, Sofiji je u stvari cilj bila glava porodice Kanački. Ada. Njenog bogatstva, položaja, i ukratko svega što je ova hrabra žena do sada stekla, Sofija želi da se domogne po svaku cenu. U toj borbi ima snažne saveznike. I kako smo do sada videli – Adine zaklete neprijatelje. Lažnu groficu Donku Desaeli, Adinog sestrića Matiju, Brunera koji uvek sedi na dve stolice, ali je opasan igrač i sopstvenu majku Brzutku na čiju pomoć uvek može da računa.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Sa njima je Adu do sada lažno optuživala, trovala i dovodila u životnu opasnost, ne birajući sredstva kojima će je dotući do nogu. Istina, pretrpela je brojne nedaće i sama. Hiljadu poniženja, zlobnih prozivki od strane Dijane Erski, pa čak i batine od Pančete! Naravno, sve zasluženo. Ipak, za sva zlodela Sofija će morati na kraju, ne sumnjamo – dobro da plati. Zato nas i ne čudi što je lepa glumica Matea Milosavljević u poslednjih nekoliko dana vredno prionula na trening. Tako se na njenom instagram profilu među poslednjim objavama nalaze i slike na kojima je možemo videti kako u punoj sportskoj opremi poznatog brenda vežba trčanje. Naslućuje li nam to Matea nešto? Hoće li njena Sofija uskoro morati trčeći da pobegne iz grada, da je ne bi stigli i vratili joj milo za drago svi oni čiji je život zagorčala.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement