Connect with us

REALITY

STRAŠNO! Zvezda serije DRŽAVNI SLUŽBENIK, glumac Milan Marić hitno prevežen u URGENTNI CENTAR! A evo i zašto!

Published

on

Zvezda serije „Državni službenik“ Milan Marić povredio se dok je spremao predstavu „Lorencačo“ u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i završio u Urgentnom centru. Naime, kako prenosi Kurir, glumac je „Državnog službenika“ snimaš sa šest kopči na glavi, zbog čega je u pojedinim scenama morao da nosi kapu da mu se ne bi videli zavoji.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA! Hoće li OPROSTITI ANI?

– Milan se povredio dok su iščitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se sa visine od metar i po na pod. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni – priča dobro obavešteni izvor za „Kurir“, dodajući:

Pročitajte još HIT! Nećete verovati ŠTA JE Stevan Piale, LUKA iz serije IGRA SUDBINE POKLONIO sebi za ROĐENDAN! OVO niko nije OČEKIVAO!

  • – Tamo su mu pregledali glavu i stavili šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije „Državni službenik“ u kojoj igra glavnog junaka Lazara.

Sagovornik kaže da je glumac bez problema odigrao sve zahtevne scene.

– Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa i iz kog ugla ga snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao profesionalac i junački uradio sve kadrove – otkriva Kurirov izvor.

  • Foto Promo

Continue Reading
Advertisement