Connect with us

Featured

HIT! Nećete verovati ŠTA JE Stevan Piale, LUKA iz serije IGRA SUDBINE POKLONIO sebi za ROĐENDAN! OVO niko nije OČEKIVAO!

Published

on

Glumac Stevan Piale sve nas oduševljava rolom mladog Luke Kanačkog već mesecima u seriji „Igra sudbine“, ne dozvoljavajući rejtingu ove telenovele, uz ostale svoje kolege, da posustane ni za gledaoca. Voleli smo ga kao siromašnog, kada je bio nezadovoljan što život nije pravedan prema njemu. A volimo ga i sada kada pliva u bogatstvu, a žali za svime što je nekada imao.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA? Hoće li LAZAR oprostiti ANI?

Reklo bi se da na njegovom primeru možemo najbolje razumeti da čovek uvek žali za onim što nema. Upravo zbog toga Piale, koji je u nedelju 18. oktobra proslavio rođandan, odlučio je da ne bude poput svog junaka iz serije te je sebi priuštio nešto što je oduvek želeo, a u čemu će, kako to i sam priznaje – itekako uživati.

Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE otvorila SRCE: Zbog OVOGA sam PROLILA MNOGO SUZA!

  • – Godinama sebi obećavam da ću od sledećeg honorara kupiti sat i nekako uvek iskrsne nešto važnije.
    E sad konačno imam sat koji me svaki dan iznenadi nekim novim čudom i bole me briga – napisao je Piale na svom instagram profilu podelivši sa svojim fanovima čime je sebe obradovao za njemu najradosniji dan.

HIT! Glumica Matea Milosavljević, SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE otkriva koji FRAJER joj se više SVIĐA – Miloš BIKOVIĆ ili Vuk KOSTIĆ? I evo koga je izabrala…

Foto Stevan Piale/Instagram/ Prva TV

Continue Reading
Advertisement