Connect with us

Top Story

ŽIGOSANI U REKETU KONAČNO na Novoj S! A evo i KADA ĆE TO BITI!

Published

on

Serija „Žigosani u reketu“ koju kao autori potpisuju Dragan Bjelogrlić i Marko Savić, dok je za scenario zadužen Saša Podgorelac, na “odmor” je otišla početkom godine, sa idejom da se na male ekrane vrate ovog proleća. Ipak, sasvim očekivano, korona virus je usporila snimanje novih nastavaka, te je i taj plan promenjen. „Žigosani u reketu“ na malim ekranima pojavili su se u novembru 2018. godine sa premijernim epizodama prve sezone. Početak druge sezone bio je u novembru prošle godine, pa pošto se na Novu S uskoro vraćaju junaci ove serije podsetićemo vas o čemu se radi.

Žigosani u reketu

Pročitajte još Aleksandar Radojičić UPOZORAVA – KOŠARE se MORAJU SNIMITI!

Vojislav (Nejoša Dugalić), nekada uspešni košarkaš, zastranio je u sportske malverzacije. Razmišljajući o pravcu kojim je krenuo njegov život, dolazi na ideju da ponovo uloži u klub u kome je počeo pre nekoliko decenija. Njegov prijatelj i bivši saigrač, Krešimir (Filip Šovagović), negde u Zagrebu trudi se da otplati velike dugove. Jelica (Dubravka Mijatović)i Milovan (Svetozar Cvetković) su uspešni beogradski privrednici — ona vlasnica galerije, on vlasnik novina, i oboje pod naizgled velikim bremenom prošlosti. Dok ona želi da njen sin, iz prvog braka, Marko (Aleksandar Radojičić) koji je uspešni mladi košarkaš, završi svoju karijeru, njen suprug iz Amerike dovodi svoju ćerku iz prvog braka Ana Mariju (Miona Marković) da mu pomogne oko vođenja medijske kompanije. Kroz seriju prolazi čitava plejada likova, čije se sudbine prepliću na najčudnije načine.

Kako saznajemo nove epizode druge sezone „Žigosanih u reketu“ koje su snimljene kada je epidemiološka situacija to dozvoljala, na programu Nove S naći će se u petak 31. oktobra.

Foto PROMO

Advertisement