Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE 166. EPIZODA – Pančeta POZNAJE MINISTARKU MILEVU? A evo i odakle! Nećete verovati KO JE MILEVA!

Published

on

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U…

Jeleni đavo ne da mira. Otkako je saznala za ministarku Milevu, ne ispušta je iz vida. Prati svaki trenutak njenog života, korak, potez, nameru… Špijunira je iz priča drugih ljudi, čitajući tabloide i prateći na internetu.

Pročitajte još Igra sudbine 166. epizoda donosi veliki ŠOK! Sofija ima PORUKU za UNU – RAŠČERUPAĆU TE! Ali to nije SVE!

U jednom od takvih trenutaka u Kan holding navratiće i Pančeta. Slušajući njihove priče Pančetina radoznalost će se probuditi i poželeće da vidi sa čime su se Ožegovići ovog puta uhvatili u koštac – i to uživo!

Pročitajte još Igra sudbine 166. epizoda – VUKAŠIN ima POKLON za SOFIJU! Od OVOGA što joj je spremio NEĆE JOJ BITI DOBRO!

 

Međutim, kada bude videla Milevicinu sliku na Jeleninom laptopu, neće joj biti dobro. Pančeta će u sekundi izgubiti svest, ostavivši nas da se pitamo – zbog čega? I zbog koga? Poznaje li ona Milevu? Svi znamo da je Pančeta imala sumnjivu prošlost! A znamo i kakvu? Da li je moguće da Milevicu zna sa svog bivšeg posla? Da li su ona i Mileva koleginice? I šta to znači za Aleksu i Ivana?

Pročitajte još HIT! Nećete verovati ŠTA JE Stevan Piale, LUKA iz serije IGRA SUDBINE POKLONIO sebi za ROĐENDAN! OVO niko nije OČEKIVAO!

Foto Promo!

Continue Reading
Advertisement