Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 169. epizoda – ŠOK! Hoće li NADA PREŽIVETI?

Published

on

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA!

Igra sudbine 169. epizoda, kao što smo videli doneće nam jedno veliko i neprijatno iznenađenje. Sofija je bila u toaletu u trenutku kada je Nada razgovarala sa Milom. Čula je da Nada kod sebe ima tajnu fasciklu u kojoj su nacrti modne revije koju priprema Dijana Erski. To je nešto čega ona nikako ne sme da se dočepa niti da vidi o čemu je reč.

IGRA SUDBINE 169. EPIZODA – ŠOK! SOFIJA PRETI DIJANI ERSKI DA ĆE JE UBITI?

Na Nadinu nesreću Sofija će biti spremna da joj tu fasciklu oduzme na silu. Mada ni sam anije želela da dođe do toga, Sofija će počiniti strašan zločin.  Gurkajući se sa Sofijom, pokušavajući da joj otme papire koje joj je ova na prevaru uzela, nada će se okliznuti i pasti niz stepenice.

TOP 3 VAŽNE STVARI KOJE ĆEMO OTKRITI OVE NEDELJE U SERIJI IGRA SUDBINE! HOĆE LI LUKA OSTAVITI SOFIJU? ALEKSA UPOZNAJE ŽAKLINU I

U originalnoj kolumbijskoj telenoveli na osnovu koje je zasnovana serija Igra sudbine ovo je trenutak nakon kog Nada gubi dete. Hoće li u našoj verziji Nada ipak uspeti da sačuva bebu? Ili nas posle svega očekuje veliki preokret?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement