Connect with us

Top Story

TOP 3 VAŽNE stvari koje ćemo OTKRITI ove nedelje u seriji IGRA SUDBINE! Hoće li LUKA ostaviti SOFIJU? Aleksa upoznaje ŽAKLINU i …

Published

on

Igra sudbine protekle nedelje završila se prilično dinamičmno. Sofija je raskrinkana pred svima. Matija se nalazi u neobranom grožđu. Dijana ga je na sve što je preživeo dovela pred svršen čin. Ada je na korak od pobede. Ipak, po pravilu, na tom poslednjem koraku pre trijumfa – neko je uvek spotakne. Ko će to biti ovog puta. Pred nama je još jedna uzbudljiva nedelja tokom koje će se Igra sudbine ozbiljno poigrati sa našim živcima. Saznaćemo važne stvari koje će bitno uticati na nastavak serije i nove događaje. Ovo su tri najvažnije piatanja kojima će se Igra sudbine baviti u narednoj nedelji.

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U…

1. Kako će Sofija reagovati na sve što se saznalo u TV prilogu koji ju je doveo na stub srama?

Kao što smo već videli, Sofija je rešila da se pravi luda. Iako u sebi kipti od besa, rešila je da sve poriče i da igra na kartu – nisam gledala tu emisiju. mada za Sofiju znamo da je psihički snažna, postavlja se pitanje hoće li i njeni saveznici moći da izdrže ovaj tempo. Matija već počinje da popušta. Nije mu lako budući da ga pritiskaju na svim poljima. Sofija zahteva od njega da ispoštuje dogovor. Ada se uzda u to da će on okanuti ćorava posla i prihvatiti porodicu kao spas. Sa treće strane njegov posao sa drogom zadaje mu ozbiljan pritisak. Da li je on taj koji će prvi pući i pomrsiti Sofiji konce. Ili će to biti Sofijina majka, Brzutka. Koliko još Sofija može igratu ovu Igru sudbine?

Pročitajte još TOP 6 TEORIJA KAKO će ZAVRŠITI SOFIJA ŠUBAREVIĆ iz serije IGRA SUDBINE! Matija UBIJA SOFIJU??? Sofija ADI uzima SVE!!!

2. Hoće li se Aleksa izvući iz ministarkinih kandži?

Ove nedelje trebalo bi konačno da upoznamo Žaklinu. Ćerku ministarke Mileve koju mu je ona namenila za buduću suprugu. Očekujemo da će se situacija između Mile i Alekse zakomplikovati, jer Mileva nije poznata kao neko ko lako odustaje. Zbog toga verujemo da neće imati razumevanja za Aleksino NE. Hoće li on morati da raskine sa Milom da bi ispunio ono što se od njega traži? Da li će Vukašin uspeti da sredi ovu situaciju u poslednjem trenutku? Ili će Milevin ultimatum biti cena koju će morati da plati? Da podsetimo – sve to radi da bi spasao Adu zatvora.

 Igra sudbine 168. epizoda: Dijana Erski OTKRIVA pred svima – Matija je SOFIJIN LJUBAVNIK! A šta joj je ON ODBRUSIO na TO?

3. Hoće li Luka konačno šutnuti Sofiju?

U poslednjoj epizodi od prethodne nedelje videli smo da Luka ima jednu važnu molbu za Adu? Na koga se ta molba odnosi? Da li je Luka presekao između Sofije i života koji je živeo ranije, a koji je ovog puta oslikan u lepoj Uni? Hoće li, ipak, odlučiti da njoj pokloni svoje srce? Ili će se njegova molba Adi odnositi na nešto što će sve, a ponajviše Adu izbaciti iz takta? Da li je on spreman da ponovo oprosti sve Sofiji i još jednom pređe preko svega zaslepljen njenim foliranjem? U tom slučaju moraće da se rastane sa Unom? Koja od ove dve verzije će biti ono što ćemo videti već u utorak na Prvoj?

Pročitajte još Sledi NOVI ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! KOME su to ADA, VUKAŠIN I SVITAC spremili SAČEKUŠU kod MOSTA!? Sofiji, Matiji ili…

BONUS – Hoćemo li saznati kog pola je Nadino i Strahinjino dete?

U jednom trenutku prošle nedelje saznali smo da će Strahinja i Nada uskoro posetiti kliniku kako bi saznali kog pola je njihovo dete. Strahinja je tada rekao da mu to nije toliko bitno, i da mu je važno samo da dobije BEBU, ali verujemo da će se uskoro predomisliti. Šta vi mislite, da li će dobiti sina ili ćerku? Šta biste više voleli?

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – OVO mi je bila NAJTEŽA SCENA u filmu JUŽNI VETAR 2! SAZNAJTE – hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3!

Continue Reading
Advertisement