Connect with us

FILM

HIT! Miloš BIKOVIĆ OTKRIVA koji SVOJ film NAJVIŠE VOLI! Iznenadićete se, ali nije…

Published

on

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA!

Jedan od naših najpoznatijih, a prema mnogima i najpopularniji i najperspektivniji domaći glumac Miloš Biković u razgovoru za Kurir PRENEO JE PRVE UTISKE O USPEHU FILMA “Južni vetar” u Rusiji. Da li je sve ispalo onako kako je očekivao i da li će ruska publika imati sluha da doživi srpsku krimi priču glavnog junaka Petra Maraša.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

– Priču da, a atmosferu ne – kategorično je odgovorio Miloš Biković, dodajući da će se u sinhronizaciji na ruski jezik mnogo toga izgubiti.

– Oni će to menjati svojim slengom, ali pošto sam ja sam sebe ozvučavao na ruski – trudio sam se da zadržim sve moguće kontekste. Međutim, to nije bilo moguće na svaki način jer jednostavno negde prenesena značenja kod njih ne pale.

Stigao je novi JUŽNI VETAR 2 HIT – Pogledajte spot za pesmu PANCIR!

Koji je po vašem mišljenju vaš najuspešniji film?

– Vrlo sam zadovoljan time kroz kakav sam proces prošao kad sam radio sa oskarovcem Nikitom Mihalkovim na filmu „Sunčanica“, zato što je proces rada s njim temeljan. To iskustvo obogatilo je moj doživljaj filma.

Koji film u kom ste vi glumili je najviše uticao na vas?

– Teško mi je to da kažem. Svaki film te nešto nauči, svaka uloga ti nešto donese i natera te da kopaš po sebi. Kada kopaš po sebi, onda nešto novo i ispliva, ti toga nisi ni svestan. Rekao bih da na glumca još više utiču uloge u pozorištu, zato što je uloga duže s vama. Igrate jednu ulogu godinama i posle tri godine primetite da je igrate potpuno drugačije.

Miloš Biković OTKRIVA – OVO mi je bila NAJTEŽA SCENA u filmu JUŽNI VETAR 2! SAZNAJTE – hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3!

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement