Connect with us

FILM

HIT! Nećete verovati koja LEGENDA NARODNE MUZIKE gostuje u filmu VIKEND SA ĆALETOM! (VIDEO)

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Film Miroslava MomčilovićaVikend s ćaletom“ na novinarskoj projekciji dobio je veliki aplauz, a svi predstavnici medija složili su se da je uloga Kašike koju igra Nenad Jezdić maestralno odigrana. Pohvale su stigle i na adresu Baneta Vidakovića koji tumači lik Bate konja, ali i na glumački debi Vase Vraneša dečaka koji tumači lik Ognjena, Kašikinog sina.

Pročitajte još IGRA SUDBINE 170. epizoda – ŠOK! ALEKSA zatiče Luku i Milu u ZAGRLJAJU! Novi HAOS u najavi!


Film donosi priču o posebnoj povezanosti oca i sina koji se zbog mnogih okolnosti nisu dugo videli, pa za taj vikend pokušavaju da na neki način nadoknade propušteno.

Tokom projekcije smenjivale su se i suze i smeh, dok su temom provejavali oprost, razumevanje, ali i ljutnja i nerazumevanje zbog generacijskog jaza.

Pročitajte još IGRA SUDBINE Odgovaramo na TRI NAJVAŽNIJA PITANJA ove nedelje- Hoće li Nada IZGUBITI bebu, ŠTA će se to STRAŠNO dogoditi DEBELJKU i…

Posebno iznenađenje bili su specijalni gosti filma – fudbaler Vujadin Savić i poznati pevač Džej Ramadanovski. Boje Vujadinovog kluba „Crvene zvezde“ obojile su film u crveno belo, iako je glavni glumac Jezdić „partizanovac“, a Džejeva muzika podsećala je na vreme u kojem je Kašika odrastao.


Priča ispunjena emocijama, svojevsrnom patnjom i bolom glavnih junaka daje i pored svega nadu, ali i, kako nam se učinilo, mogućnost za nastavkom ili razvijanjem priče u seriju, što je poslednjih godina svojstveno u domaćoj kinematografiji.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement