Connect with us

Preporuke

Serija dana – sreda, 4. novembar: Mesto zločina SAJBER (FOX Crime, 21.05)

Published

on

U ovoj dramskoj seriji inspirisanoj naprednim tehnološkim radom sajberpsihologa Mari Ajken, glumi Oskarom, Emijem i Zlatnim globusom nagrađena glumica Patriša Arket. Specijalna agentkinja Ejveri Rajan (Arket) pridružuje se Ef-Bi-Aj jedinici koja se bavi sajberkriminalom i ilegalnim aktivnostima koje se najpre odigravaju u glavama ljudi, potom u virtuelnom svetu, da bi na kraju zaživele u stvarnosti.

Osim popularne Arket, u seriji „Mesto zločina: Sajber“ gledaćemo i Džejmsa van der Bika kog smo imali prilike da gledamo u tinejdžerskoj seriji „Dosonov svet“.

„Mesto zločina: Sajber“ je serija koja se bavi aktuelnim temama i zbog njenog brzog ritma i odlične glumačke ekipe poželećete da je gledate još i još.

Ova serija je drugačija od drugih policijskih dramskih serija jer se bavi kriminalom kojem je teško ući u trag. Za razliku od detektiva koji istražuju mračne uličice, protagonisti ove serije suočeni su s mračnim delovima interneta gde su kriminalci anonimni, a sve se može postići doslovno jednim klikom.

U drugoj epizodi prve sezone Agent Ejveri Rajan i njena ekipa istražuju nesreću na rolerkosteru, koju je izazvao haker koji je uspeo da dobije kontrolu nad unutrašnjim kompjuterom rolerkostera.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement