Connect with us

Top Story

Igra sudbine 233. epizoda – ŠOK! Sofija će LUKI smestiti GEJ SKANDAL! Ali Lilu čeka PRAVI ŠOK!

Published

on

 Igra sudbine 233. epizoda očigledno će razdrmati pomalo zaspalu ekipu popularne telenovele. Ovog puta videćemo sve – od afere od prosidbe ili raskida. A evo i zašto.

Pročitajte još Igra sudbine 233. epizoda – Luka je u SMRTNOJ OPASNOSTI! Sofija mu je spremila SOK, a evo ŠTA je u NJEMU! GOTOV JE!

Sofija je po dogovoru povela svog dragog, ali naivnog Luku tamo gde će ga imati samo za sebe. Otišli su u spa, gde će posle jednog od tretmana Sofija podvaliti sok u koji je prethodno stavila  sedativ. Uspavanog Luku prepustila je svom drugu sa kojim se dogovorila da ga prikažu u eksplicitnoj gej sceni koja će Sofiji poslužiti kao razlog za razvod.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Luka Kanački ima VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Da sve bude još gore, u odlučujućem trenutku na tu scenu će naići Lila i od svega napraviti dodatni haos. Ovo će, ne sumnjamo, biti dovoljno da se Sofija lagodno izvuče iz zavrzlame sa Kanačkima, ali i da sa sobom ponese „pošteno“ zaslužen novac. Ovog puta sve joj je pošlo za rukom.

Pročitajte još  Mina Obradović, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV: Verujem u Kristinin i Ivanov SREĆAN KRAJ! A VI?

Bruner je spremio „svileni gajtan“ za Matiju, ali Klaudija će pokušati da ga spase. Očigledno se stvari ubrzavaju. Tome svedoči i ozbiljan razgovor Nade i Strahinje. Strahinja ima nešto važno da joj kaže, ali Nadi nije jasno o čemu je reč. I dok ona strahuje od najgoreg, mi donekle slutimo da će se iz svega toga izroditi nešto dobro.   

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement