Connect with us

Top Story

Kaljave gume epizoda 7 – Da li će ROBERT poći za VESNOM?

Published

on

Kaljave gume, sedma epizoda, stiže nam na male ekrane u subotu 6. marta od 20.05 na RTS 1. Posle razočaranja koje ju je sačekalo u Americi Vesna se pita – da li je pogrešila?

Pročitajte još Saznaj PRVI: Evo KADA i na KOM KANALU počinje srpska DINASTIJA! I ko će BITI ALEKSIS?

Vesna, s tugom u srcu nakon rastanka sa Robertom, vraća se u porodični život u Kaliforniji. Pristaje da pomogne Stefanu i Dini da se pripreme za svoju prvu slavu. Kako se pripremaju za veliki dan, Vesna se priseća svoje traumatične prve slave kao mlade neveste. Dina se nervira dok se jedan za drugim neočekivani gosti pojavljuje na slavi, primoravajući je da i dalje dodaje stolice za prazničnom trpezom. Napokon se na vratima pojavljuje misteriozni neznanac koji traži Vesnu.

Pročitajte još Ognjen Nestorović u emisiji ŠOK TOK rasplakao je KARLEUŠU, a za FILM I TV OTKRIVA – Zbog KOGA kući NE SME da se vrati …

Režiju potpisuje Miodrag Ćertić. Scenaristkinja je Mia Ćertić, a glavne uloge igraju Gorica Popović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Kris Malki, Aida Torturo, Jovana Gavrilović, Miki Krstović i Jovana Miletić Srdanov.

Foto Promo

Advertisement