Connect with us

TV

Ognjen Nestorović u emisiji ŠOK TOK rasplakao je KARLEUŠU, a za FILM I TV OTKRIVA – Zbog KOGA kući NE SME da se vrati PRAZNIH RUKU!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Sve što znamo o estradi, svaki detalj, trač ili istinu, iskrene ispovesti, paparaco snimke znamo iz emisija koje je kao urednik i voditelj radio Ognjen Nestorović. Zanat je počeo da kuje na Hepiju u emisiji „Glamur„, a onda je usledio poziv sa Pinka gde je Ognjen suvereno vladao gledanošću i rejtinzima u emisiji „Premijera„, kao i svim njenim franšizama.

PROČITAJTE JOŠ Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!


Ali, kako sam Ognjen kaže, želja za promenom, ali i pomeranje granice u poslu, odvela ga je na televiziju Prva.
Tu novu granicu postavio je emisijom „Šok tok“ koju radi sa koleginicom Ksenijom Bujišić. Do sada je ovaj dvojac u kasnim večernjim terminima ugostio mnoga poznata imena iz domaćeg džet seta.

https://www.instagram.com/p/CIg1PztJ2VR/

PROČITAJTE JOŠ KONAČNO! Stevan Piale otkriva hoće li LUKA i SOFIJA ostati ZAJEDNO i ČIJE JE SOFIJINO DETE!

Imali smo priliku da nakon mnogo godina, baš u “Šok toku” gledamo i Jelenu Karleušu. Razgovarali su tada o mnogim “vrućim” temama o kojima Jelena inače ne govori u medijima. Bilo je tu i suza i iskrenih emocija, ali i iznenađenja. U emisiju se te večeri uključila Dragana Mirković, koja je takođe često nedostupna domaćim medijima, a koja je Jeleni pružila podršu u teškim trenucima.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! Ivan Mihailović zbog serije VOJNA AKADEMIJA rizikovao ZDRAVLJE! Nećete verovati šta je uradio!

Sve ovo govori o tome da je Ognjen Nestorović profesionalac i da za njega ne postoje nedostupni.

– Godinama stvaram kontakte sa mnogim poznatim ličnostima na ovim prostorima – kaže Ognjen za Film & TV.

– Na Pinku sam uradio mnogo toga, ali na Prvoj sada imam širi dijapazon ličnosti sa kojima mogu da radim intervjue. Na Pinku su uglavnom gostovali oni koji suvereno vladaju estradnim svetom. O poverenju se moglo zaključiti i na osnovu toga što su nas puštali da sa kamerama uđemo u njihove domove ili da ih pratimo kao sena na mnogim nastupim. Na Prvoj sada imam priliku da intervjušem i glumce i druge umetnike. Radimo punom parom, ali nam je beskrajno zabavno i uživamo u svakoj emisiji.

I dok Ognjen nezaustavljivo svoju karijeru vodi uzlaznom putanjom pitali smo ga šta je ono što ga opušta, kako postiže da održi balans, da li ima neki ritual?

PROČITAJTE JOŠ HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

– Ne kuvam, zato što ne stižem da se zadržim u kuhinji. Uglavnom jedem napolju, a poslednjih dana mi je glavni desert onaj kupljen na trafici – iskren je Nestorović.

– Vreme provedeno u kući najviše posvećujem svom kućnom ljubimcu. Moj mačak Sredoje uskoro puni dve godine, pa je on i razlog zašto se kućni poslovi uglavnom svode na usisivač i ozbiljnije održavanje higijene u domu.

https://www.instagram.com/p/CKXFsW2Jf7s/

PROČITAJTE JOŠ Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Kako Ognjen kaže, Sredoje najviše voli da jede ukusnu “Whiskas” hranu, pa toga nikada ne manjka, ali i neke posebne granule za koje je spreman da pređe pola grada kako bi ih našao svom ljubimcu.

Foto Instagram uz dozvolu Ognjena Nestorovića

Advertisement