Connect with us

NE PROPUSTITE

Ljubav na Svetoj Mariji – nova sezona serije SMRT U RAJU na FOX CRIME od 15. aprila u 22.00

Published

on

Jubilarna 10. sezona popularne krimi-drame “Smrt u raju”, koja je na programu kanala FOX CRIME premijerno od 15. aprila (radnim danima u 22.00), ispunjena je uobičajenom kombinacijom zbunjujućih ubistava, zanimljivih zagonetki i poznatih gostujućih glumaca. Novi ciklus obeležiće iznenadni povratak detektivke Florens Kasel.

Serija BELEŽNICA: SAZNAJ sve o srpskom DOSIJEU IKS! Evo KADA i GDE ćemo je GLEDATI! (FOTO)

Ona smatra da je došlo vreme da se ponovo lati pištolja i značke, nakon što je prošlo dve godine od smrti njenog verenika. Međutim, njen novi šef Nevil nije ubeđen da je Florens spremna za povratak na posao. I dok Florens pokušava da se navikne na Nevilovo ekscentrično ponašanje, između njih neočekivano počinju da sevaju varnice. Nevil je shvatio da još nije uspeo da se opusti i uživa u životu na prelepom ostrvu Svete Marije. Uz Florensinu pomoć, on odlučuje da iskoristi svaki slobodan dan. Može li Nevil da se navikne na život u tropskim predelima? Hoće li veza detektivskog para opstati?

Odgovore na ova pitanja saznaćemo u osam novih epizoda. Inače, serija „Smrt u raju“ obnovljena je za 11. i 12. sezonu. Očekuje se da će krimi-drama biti emitovana do 2023. godine.

Glavne uloge tumače

  • Ralf Litl (Nevil Parker)
  • Žozefin Žober (Florens Kasel)
  • Don Varington (Selvin Paterson)
  • Elizabet Buržin (Katrin Borde)
  • Tobi Bakare (Žon Pjer)
  • Taž Majls (Marlon Prajs)

Advertisement