Connect with us

Preporuke

Serija dana – subota, 29. maj: Beležnica (Superstar, 21.00)

Published

on

“Beležnica” (3. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00U subotu, 29. maja, na programu je 3. epizoda.

Hari Vilson iz Baltimora uzima kartu za Beograd. Dolazi mu u stan Nikolas Kaster koji radi u nekoj američkoj tajnoj službi. Traži da ovaj izvrši poslednji zadatak (ne znamo o čemu je reč) pre nego što ga pošalju u penziju.

Iz flešbeka se saznaje da je njegovo pravo ime Teodor. Odrastao je u selu u Srbiji i odveden je u Ameriku kada su pripadnici njihove tajne službe saznali za njega. Ali za njegove moći, nakon što je iz besa porušio svoje selo.

U sadašnjosti, gospodin VagnerMiroslavov šef je saznao da je Boško sin Velje Stevanovića. On je pre 30 godina bio umešan u slučaj oko profesora, ne spominje se šta tačno je u pitanju.

Boško zahvaljujući Jeleni pregleda snimke s puta i na kojem je bio. Shvata da se on u magli nije zadržao ni pun minut. Dragica moli Velju da se ne pletu ni on ni Boško oko beležnice…

Sinopsis: Serija “Beležnica” (3. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement