Connect with us

NE PROPUSTITE

Delo čuvene Agate Kristi na FOX CRIME od 9. juna

Published

on

Trodelna misteriozna triler drama „Nesreća nevinih“, koja se od 9. juna prikazuje premijerno sredom u 22.00 na kanalu FOX CRIME, nastala je po istoimenom romanu čuvene Agate Kristi. Kritičari su ovaj detektivski roman hvalili kao njen najbolji rad. Čak je i sama književnica u više navrata izjavila kako joj je upravo „Nesreća nevinih“ uz „Zlu kuću“ najdraže delo koje je napisala.

EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI!

U centru zbivanja je bogata naslednica Rejčel Argil, koja je brutalno ubijena na porodičnom imanju Sani Point. Njen usvojeni sin Džek uhapšen je pod optužbom za ubistvo. Ali, njega ubijaju u zatvorskoj tuči, pre početka suđenja. Osamnaest meseci kasnije, dok se Rejčelin udovac sprema da se ponovo oženi, misteriozni Artur Kalgari dolazi u posetu porodici Argil. On tvrdi da je Džekov alibi i baca sumnju na pravi identitet ubice. Niko u Sani Pointu ne veruje Arturu, ali on je odlučan da dokaže da je Džek bio nevin. Međutim, baš taj alibi stavlja samog Artura u opasnost. I dok Kalgari otkriva detalje svoje priče, tajne porodice Argil izlaze na videlo, kao i opasni događaji koji su kulminirali Rejčelinim ubistvom.

Napokon će biti otkriven pravi identitet ubice…

ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

U trodelnoj seriji snimljenoj 2018. godine glavne uloge tumače Bil Najl (Leo Argil), Entoni Bojl (Džek Argil), Ana Anselor (Rejčel Argil), Morven Kristi (Kirsten Lindstrom), Kristal Klark (Tina Argil) i Kristijan Kuk (Miki Argil).

Foto PROMO

Advertisement