Connect with us

NE PROPUSTITE

Rafael Baltazar pred novim izazovima na kanalu FOX CRIME

Published

on

Treći ciklus francuske krimi-drame “Baltazar”, koji gledamo od 8. juna (radnim danima u 20.50) na kanalu FOX CRIME, ostvario je rekordnu gledanost u rodnoj zemlji. Sa prosečnih sedam miliona gledalaca po epizodi, što je najveći dosadašnji rejting, serija je još jednom pokazala da interesovanje publike za Baltazarovim avanturama raste iz godine u godinu.

EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i…

Nakon traumatičnog iskustva, forenzički patolog Rafael Baltazar je rešen da nikad više ne priđe lešu. Poslednjih šest meseci plovio je Atlantikom, u želji da promeni život iz korena. Međutim, njegova odluka biće dovedena u pitanje kada pronađe beživotno telo nadomak jednog ostrva. Za to vreme, inspektorka Helen Bah je blizu otkrivanja identiteta ubice Baltazarove supruge. To će ga naterati da se vrati u Pariz i počne ponovo da rešava najteže slučajeve na ulicama francuske prestonice.

ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

U nastavku serije, Bah i Baltazar istraživaće bizarnu smrt konobara, tragati za ubicom koji je na očima dva beživotna tela ostavio novčiće, juriti za klovnom koji je ubio izvesnog čoveka u bazenu sa balonima… A jedan slučaj će ih odvesti u vojnu bazu, što će rezultirati njihovim hapšenjem, posle čega će biti prisiljeni da ispričaju vlastima šta su tamo otkrili.

Foto PROMO

Advertisement