Connect with us

NE PROPUSTITE

UKUSI ITALIJE uz Nišu Katonu na kanalu 24 KITCHEN

Published

on

Avanturističko putovanje kroz italijansku kuhinju doživećemo uz kulinarski serijal “Ukusi Italije” na kanalu 24 Kitchen i to radnim danima od 14.00. Iz epizode u epizodu gledaoci će otkriti retko viđenu stranu Italije i kroz jedinstvena i ukusna jela i tradicionalne recepte saznati da je Italija mnogo više od pice i testenine.

DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Voditeljka i kuvarica Niša Katona vodi nas u avanturu od severa do juga postojbine drevnih Latina kako bi otkrila skrivene kulinarske dragulje. Bogata prošlost, prelepa arhitektura regiona, neverovatni prirodni pejzaži i ukusna hrana koju će voditeljka pripremiti samo su neki od glavnih sastojaka “Ukusa Italije”.

Serija BESA – Miloš Timotijević otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI! U središtu priče NOVI LIKOVI! Osveta dobija NASTAVAK!

Niša se udružuje sa lokalnim kuvarima kako bi otkrila regionalne tajne koje su oblikovale jela koja prevazilaze tradicionalnu italijansku kuhinju. Njen krajnji cilj je da inspiriše gledaoce da pripreme bar neko od ovih autentičnih jela.

“Ukusi Italije” prava su gozba za stomak, oči, ali i dušu.

Foto PROMO

Advertisement