Connect with us

TV

ŠOK! Miljan Davidović, Janko iz serije IGRA SUDBINE prvi put OTKRIO sve detalje BRUTALNOG NAPADA: OVO je PRAVI RAZLOG zašto sam PRETUČEN!

Published

on

Glumca Miljana Davidovića iz telenovele „Igra sudbine“ prebili su 3. juna u Novom Sadu jer je u seriji zario nož u leđa omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću.

On se pojavio sa modricom na oku u jutarnjem programu Kurir televizije i govorio o nemilom događaju kao i razlogu zašto je napadnut.

Pročitajte još Beležnica 6. epizoda: Jelisaveta je KIDNAPOVANA! Boško je u smrtnoj OPASNOSTI! Evo i ZBOG ČEGA! (VIDEO)

On smatra da je ta povezanost sa junacima i mišljenje da je serija stvarnost, „možda nastala zbog rijalitija“.

– Serija ide svaki dan isto kao što i rijaliti ide svaki dan i onda ljudi misle da je i to rijaliti! Pogube se. Sa psihološke i fenomenološke strane je to jako zanimljivo – rekao je glumac.

Pročitajte još ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

– Meni se i ranije dešavalo posle neke epizode da mi kažu: „E, Janko, Janko…“ ili mi bake viču „Nemoj da nam diraš Aleksu“, ali posle ove epizode je valjda postalo ozbiljnije jer sam nožem izbo Ivana i on je završio u bolnici. Ali ovo što se dogodilo je incident. Fenomen je i meni – rekao je Davidović.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i ZAŠTO!

Da podsetimo, Miljan Davidović rođen je 30. novembra 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića. Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledaćemo ga i filmu i seriji „Toma“, a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu „Vikend s ćaletom“.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement