Connect with us

TV

Olja Lević je zahvaljujući OVOJ glumici zaigrala u seriji IGRA SUDBINE! Evo ko joj je POMOGAO da postane Mila! ODUŠEVIĆETE SE!

Published

on

Olja Lević, zvezda serije “Igra sudbine”, kaže da joj je Mila bila suđena. Poziv da zaigra u popularnoj domaćoj telenoveli zatekao ju je na odmoru u Crnoj Gori. U to vreme snimala je seriju “Urgentni centar”, pa je istoristila nekoliko slobodnih dana da se odmori.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i ZAŠTO!

– Pozvao me je Miša Ilić, producent, i rekao da se snima nova serija. Bila sam izenađena, jer nisam očekivala poziv na audiciju. Rekao mi je da se radi o liku manekenke koja je zlobnica, odnosno Sofiji Šubarević – priseća se Olja Lević.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miljan Davidović, Janko iz serije IGRA SUDBINE prvi put OTKRIO sve detalje BRUTALNOG NAPADA: OVO je PRAVI RAZLOG zašto sam PRETUČEN!

A poziv je dobila zahvaljujući lično Adi Kanački.

– Nikoga nisam poznavala u produkciji, došla sam na preporuku Milice Milše i Jelene Đukić. Njih dve su me videle na nekim fotografijama, a onda je usledio poziv da dođem na kasting. Otišla sam spremna, tako da sam bila zadovoljna kako sam ga odradila audiciju – kaže Olja Lević.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

Posle prvog kruga ušla je u uži izbor i pozvana na drugi krug kastinga, koji je takođe odlično odradila. Skoro je bilo izvesno da će ona biti Sofija Šubarević. Ali, onda je usledio još jedan poziv!

– Miša mi je rekao: “Super si, Olja, ti se nama sviđaš. Ali, hajde ti spremi i Milu”. Onda je jedna drugarica čitala sa mnom tekst i rekla: “Jao, Oli, pa ti si Mila. Ja bih volela da igraš Sofiju, ali ti ćeš Milu da dobiješ, sigurno” – priča Olja Lević.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA na SRPSKI NAČIN – Umesto Karingtona stižu KADIĆI! Kristl postaje KRISTINA, a evo KAKO će se zvati ALEKSIS!

Onda je otišla na kasting za Milu, gde je srela Milicu Tomašević koja je došla da proba ulogu Nade.

– Odmah su nas dve uparili, svidelo im se kako izgledamo jedna pored druge kao sestre. I tako sam postala Mila – otkrila je Olja Lević.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement