Connect with us

Preporuke

Serija dana – utorak, 8. jun: Potomci (SCI FI, 21.00)

Published

on

Junaci serija “Vampirski dnevnici” i “Prvobitni” ostavili su veliko nasleđe iza sebe, a ono se nastavlja u “Potomcima”, priči o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene.

Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci “Vampirskih dnevnika” i “Prvobitnih” očarali su publiku širom sveta. Za sobom su ostavili veliko porodično nasleđe, a ono se nastavlja u “Potomcima”, uzbudljivoj novoj drami koja govori o sledećoj generaciji natprirodnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene. Ovde ćerka Klausa Majklsona, 17-godišnja Houp Majklson; blizanci Alarika Salcmana, Lizi i Džozi Salcman; i ostali tinejdžeri odrastaju na veoma nekonvencionalan način, učeći da postanu najbolje verzije sebe… uprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade veštice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele da budu – ili zlikovci za koje su predodređeni?

Istraživanja Houp, Rafaela, Lendona i MG-ja su grubo prekinuta dolaskom na scenu novog čudovišta koji se hrani njihovim najgorim strahovima.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement