Connect with us

NE PROPUSTITE

AUTOMOBILI IZ SNOVA – UNUTAR FABRIKE stiže na NATIONAL GEOGRAPHIC 18. juna

Published

on

Na kanal NATIONAL GEOGRAPHIC u petak 18. juna premijerno stiže prava poslastica za sve ljubitelje skupocenih četvorotočkaša – serijal “Automobili iz snova – Unutar fabrike”. Kroz šest jednočasovnih epizoda, petkom u 22.00, gledaoci će imati priliku da posmatraju postupak nastajanja njihovih omiljenih luksuznih automobila.

Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Od prvog zavarivanja do završnog glancanja. Automobili ovog kalibra zahtevaju složen proces izrade koji stalno predstavlja nove izazove za inženjere. Stručnjaci moraju u potpunosti da se posvete procesu razvoja i proizvodnje, jer su mnogi delovi ručne izrade kako bi ispunili želje kupaca. Ne postoje granice mašti mnogih evropskih proizvođača automobila. Šesnaest cilindara, šest litara i do 1.500 konjskih snaga. Ispod hauba ovih opasnih zverki, za sve poštovaoce trkačkih dragulja na koje su spremni da potroše milione dolara, krije se čitav svet tajni. A emisija “Automobili iz snova – Unutar fabrike” razotkriva ih redom – od prvog do poslednjeg šrafa.

Foto PROMO

Advertisement