Connect with us

Top Story

Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Published

on

Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović ostvarila je zapaženu ulogu u seriji “Igra sudbine”, gde tumači lik Katarine Ilić. Mada iza sebe ima brojne role, pogotovo u pozorištu, glumica se retko pojavljuje u medijima. Ne govori o privatnom životu, ali je zato njena prelepa ćerka Anđela svojevremeno bila u centru pažnje javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 302. epizoda: ŠOK! Una RASKIDA sa Lukom! Donka će UNIŠTITI Noru! Evo i kako…

Daniela Kuzmanović Pavlović je rođena 18. decembra 1970. godine u Sisku. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Članica je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO kakva sudbina čeka NJEGOVU ĆERKU!

Dobila je “Javnu pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja za uspešnu aktivnost NP u Beogradu”. Za sezonu 2011/2012. (ansambl predstave “Ženski orkestar”). Pored pozorišnih, filmskih i televizijskih ostvarenja, pojavljivala se i u nekoliko reklama.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Zvezda serija TAJNE VINOVE LOZE i JUŽNI VETAR SLOMILA NOGU! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Pre serije “Igra sudbine”, televizijska publika je imala priliku da je gleda i kao direktorku u seriji “Istine i laži”. Ali i kao profesorku geografije u seriji “Neki novi klinci”.

Daniela ima ćerku Anđelu, koja je bila u centru medijske pažnje zbog veze sa maminim mladim kolegom, glumcem Bojanom Perićem.

PROČITAJTE JOŠ: Srpske serije OSVAJAJU SARAJEVO! GRUPA, KLAN, PORODICA i TAJKUN u trci za NAJBOLJU TV SERIJU na Sarajevo Film Festivalu! A evo koja domaća produkcija ima NAJVIŠE NOMINACIJA!

Anđela i Bojan zabavljali su se nekoliko godina, a raskinuli su 2018.

– To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo – rekao je tada Bojan Perić za Story.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement