Connect with us

Top Story

HIT! Svetislav Bule Goncić otvorio dušu! EVO KO je supruga slavnog glumca!

Published

on

Svetislav ‒ Bule Goncić, pozorišni, filmski i televizijski glumac, rođen je pre 61 godinu, a u braku je već 32. Više od polovine života proveo je sa Gordanom, koju je upoznao u ranoj mladosti.

Pročitajte još NELA MIHAJLOVIĆ kao MARA u seriji „KOLO SREĆE“. Uz priču o novoj seriji OTKRIVA i zašto je oduševljena ŽARKOM LAUŠEVIĆEM

‒ Nas dvoje smo zajedno već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti ‒ otkrio je glumac u ispovesti za televiziju „Kurir“.

Bule i Gordana imaju dve ćerke, Isidoru i Aleksandru, na koje su vrlo ponosni.

OTKRIVAMO! IGRA SUDBINE i KOLO SREĆE od jeseni na PRVOJ TV! A šta je sa nastavkom serije ISTINE I LAŽI otkriva Svetlana Drinjaković

‒ Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla ‒ ističe Bule Goncić i otkriva kako se ophodio prema ćerkama tokom njihovog odrastanja:

‒ Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu.

HIT! KOLO SREĆE – Počelo snimanje nove domaće serije! OVO je priča koja nikog neće ostaviti ravnodušnim! EVO i ZAŠTO!

Gordana Goncić po profesiji je dramaturg. Dugo je bila angažovana u Ateljeu 212, a poslednjih godina je na čelu Kulturnog centra Beograda.

Foto Promo/Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Pulsonline

Continue Reading
Advertisement