Connect with us

TV

HIT! Glumica Jugoslava Drašković doživela neobičnu situaciju! EVO ŠTA joj se desilo!

Published

on

Gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 glumica Jugoslava Drašković kazala je da se danima u komšiluku borila sa pitanjima – Da li će Ada preživeti?

– Isto pitanje postavljale su mi komšije, prodavci u marketu u kojem kupujem… Zbog velike popularnosti serije „Igra sudbine“ dešavaju nam se svima veoma neobične stvari, na sreću meni nikada neka neprijatnost, ali imala sam veoma smešnu situaciju sa ženom za kasom u prodavnici kod mene na Banovom Brdu – započinje priču Jugoslava, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Frano Lasić igra u srpskoj verziji serije! EVO i KOGA!

– Najpre mi je s oduševljenjem rekla da se zove Božidarka i da mi se zahvaljuje što je njeno ime konačno postalo popularno, ali onda sam primetila da me je budnim okom pratila da je ne pokradem, jer me je gledala kroz lik iz serije – kazala je čuvena Đina iz „Srećnih ljudi“.

Jugoslava je rekla i da je često pitaju šta će raditi kada se ova serija jednog dana završi.

Pročitajte još HIT! Danica Maksimović je u srećnoj vanbračnoj zajednici, a EVO ŠTA joj najteže pada!

– Imam distributersku kuću koja se bavi domaćim filmovima i radujem se jeseni jer ćemo imati sjajne nove domaće filmove. Ja ću biti srećna i ako samo budem igrala u pozorištu „Puž“. Veoma sam ponosna na predstavu „Julija i Romeo“ koju sa mojim divnim kolegom Dimitrijem Ilićem igram već 27 godina – kaže glumica, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Ćerku glumice Vesne Čipčić svi znate, ali sin se krije od očiju javnosti! EVO ČIME se bavi!

– Način na koji je Branko Milićević prilagodio Šekspira mališanima je maestralan i pozivam sve da pogledaju predstavu. Obećali su nam iz produkcije „Igre sudbine“ da će nam dati dve nedelje odmora u avgustu pa ću otići do Crne Gore – rekla je Jugoslava, a potom se u program video-pozivom uključio i njen kolega Dimitrije.

On je sa gledaocima televizije K1 takođe podelio svoju situaciju u vezi sa likom kojeg tumači u seriji „Igra sudbine“.

Pročitajte još Nastavljeno snimanje filma BUDI BOG S NAMA: Miloš BIKOVIĆ i SLOBODA Mićalović prvi put KAO PARTNERI

– Igrali smo predstavu na Kosovu i Metohiji i na administrativnom prelazu mi je „njihov“ policajac kazao: „Tebe ću da pustim i bez lične karte, zato što si mnogo dobar čovek. Ali, pazi se. Rade ti o glavi“. Pitao sam sa čuđenjem: „Ko mi to radi o glavi“, a on mi je odgovorio: „Pa Bruner“ – rekao je s osmehom poznati glumac, prenosi Telegraf.

Foto Printscreen YouTube K1

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/K1/Telegraf

Advertisement