Connect with us

Top Story

HIT! DINASTIJA – Glumac Frano Lasić igra u srpskoj verziji serije! EVO i KOGA!

Published

on

Glumac Frano Lasić dobio je jednu od najznačajnih uloga u “Dinastiji”, naglasivši da mu je drago da se jedna kultna serija prebacila na naše podneblje.

– Kada dobijete ulogu vidite da li vam odgovara ili ne odgovara. Ja cenim svaki posao, bez obzira na to kakava je uloga. Pogotovo u današnje vreme gde je poslova sve manje, iako smo u situaciji da se puno snimalo ovde. Naravno da sam bio zadovoljan – kaže glumac za Blic, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Danica Maksimović je u srećnoj vanbračnoj zajednici, a EVO ŠTA joj najteže pada!

– Svaka uloga koju radite je izazov za sebe. S druge strane, saznanje da se radi o “rimjeku” jedne “Dinastije”, koja je bila svetski poznata serija sa milionima gledalaca, je već izazov i odgovornost. Sitaucija i tema koja se obrađuje u orginalnoj “Dinastiji” osamdesetih godina apsolutno se može prebaciti u današnje vreme. Svega ima, politike, korupcije, ubistava, ljubavnih zapleta, prevara. Iste stvari koje su se događale tada, događaju se i sada.

U seriji igra advokata, a o tome kaže:

Pročitajte još HIT! Ćerku glumice Vesne Čipčić svi znate, ali sin se krije od očiju javnosti! EVO ČIME se bavi!

– Gluma je gluma. Ona vam daje mogućnost da možete skakati sa jednog lika u drugi bez straha od katastrofalnog udarca u zemlju i pada. Pritom, ovo nije takva uloga da je bog zna koliko zahtevna. On je jedan linearan tip. Međutim, on ima moralnu vertikalu u kojoj poštuje svog poslodavca, odnosno Blejka. Nikada mu ništa neće napraviti iza leđa. On ga je vadio iz puno problematičnih situacija koje su ga snašle u životu. Na kraju krajeva jedan u drugog imaju poverenja, uzajamno poštovanje.

Jedno vreme nije snimao.

Pročitajte još Nastavljeno snimanje filma BUDI BOG S NAMA: Miloš BIKOVIĆ i SLOBODA Mićalović prvi put KAO PARTNERI

– U jednom trenutku je nastao zastoj, nije se radilo toliko. Sada je na neki način hiperprodukcija. Pre dve godine sam snimio film “Elegija lovora”, sa rediteljem Dušanom Kasalicom, gde igram glavnu ulogu. Taj film se još nije pojavio. Jednostavno se ne isplati dati film koji je zavšen, koji je dobar, za desetoro ljudi, već se čeka sutuacija da će se pojaviti na nekom festivalu. Radio sam male uloge, ali sam radio.

Na pitanje da li od glume može pristojno da se živi, glumac je rekao:

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Ada je IPAK živa? Tajna je u igri rečima!

– Možete da se preživi. Celi život je takav. Ja sam 40 godina u tom poslu kao slobodnjak što nije baš lagano. Kao slobodnjak imate i nemate. Imate posao, nemate posao. Sada to fantastično morate ekonomizovati da možete dočekati drugi posao. Da možete živeti. Osim toga to više nisu honorari, stranih produkcija. Ali kada se radi, pogotovo sapunice, što je u kontinuitetu, onda se može pristojno živeti.

Pročitajte još HIT! Glumac Marko Živić otkrio kako su se kolege ponašale prema njemu kada mu je bilo najteže! EVO ŠTA mu je rekao Manda!

– Ali, šta znači pristojno živeti? Možete recimo pristojno živeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cene namirnica skuplje tamo nego ovde. Uvek je divno kada čovek ima posao, kada može nešto da radi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite. U svakom slučaju nije Karingtonski kao ovde – nastavlja glumac.

O balansiranju privatnih i poslovnih obaveza kaže:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Olivera Marković je odbila Holivud, a iza nje je ostala samo kutija za nakit! EVO ŠTA je bilo u njoj!

– Pa može da se uspe. Dogovarate se sve. Tu nema izbora. Kada se radi onda idete da radite. Ovde nemam glavnu ulogu pa se može sve uspeti. Nije problem. Problem bi bio da imam glavnu ulogu. To bi značilo da sam svaki dan na snimanju od ujutru do uveče. Ovako kada je srednja uloga, pa nije svaki dan snimanje, može se.

Osim glume, sreća i najveće bogatstvo glumca je njegov sin.

Na pitanje da li mu je bilo teško da napravi taj rez u životu, Frano kaže:

Pročitajte još HIT! Glumac Žarko Laušević je ponosan na NJU! EVO o KOME je reč!

– Ne. Ja sam presrećan zbog toga. Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan sled naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo hteli. Kao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smeje, to je predivno.

Glumac ističe da ga je sin podmladio.

Foto Printscreen YouTube K1

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement