Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Danina Jeftić je danas zvezda serije IGRA SUDBINE, a EVO KAKO se SUDBINA sa njom POIGRALA!

Published

on

Glumica Danina Jeftić, koju pratimo u ulozi Klaudije u seriji “Igra sudbine” važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije.

Istakla se ulogom devojke Miloša Bikovića u filmu „Montevideo, Bog te video“, ali je na vrhuncu početne slave – nestala.

Pročitajte još HIT! Glumac Srđan Žika Todorović nasmejao pratioce! EVO o ČEMU je reč!

Naime, Danina se bila okrenula porodici, udala se za muškarca kojeg je od početka karijere volela jedna pevačica, potom se preselila iz zemlje, a onda se razvela i vratila u Srbiju.

Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca i dobila sina Maksima. Kad je beba imala osam meseci, spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

Pročitajte još Glumica Vanja Nenadić otkrila šta joj je donela serija TAJNE VINOVE LOZE! A EVO ŠTA je rekla o DRUGOJ sezoni!

Danina i Aca su se posle dve godine venčali i u Sidneju, ali se posle samo nekoliko meseci Danina se sa sinom vratila u Beograd. 


Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Vasić iznenadila pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, piše Informer.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement