Connect with us

Featured

Glumica Vanja Nenadić otkriva SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE!

Published

on

Glumica Vanja Nenadić, zvezda serije „Tajne vinove loze“, govorila je za Tanjug reflektor. Glumica igra u predstavi „Divlje meso“, koja je imala premijeru u aprilu, a za saradnju sa rediteljem Jagošem Markovićem, sa kojm je već radila na „Sumraku bogova“, kaže da je „uvek zanimljiva, uzbudljiva i plodonosna“.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Vasić iznenadila pratioce na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

– Imali smo probe dosta dugo, jedno pet meseci, ali smo do rezultata došli vrlo brzo, jer Radoš voli da postavi ulogu na prvoj probi. Igram Saru i stvarno je ta uloga ostavila neki trag u meni . Ona je predstavnik naše generacije, pomalo izgubljene i usamljene u potrazi za ljubavlju i razumevanjem, koja ima sve, a nema ništa – rekla je glumica.

Pročitajte još ŠOK! Milica Milša OTKRIVA sve o nastavku serije IGRA SUDBINE – Ada Kanački će VASKRSNUTI? A evo i KAKO!

Posle petogodišnjeg iskustva rada u Narodnom pozorištu u Somboru, gde je išla iz projekta u projekat, Vanja je postala deo ansambla BDP-a, u trenutku kada ova kuća na čelu sa Jugom Radivojevićem, njenim profesorom glume, doživljava svojevrsnu renesansu.

– Mislim da se u BDP dešava nešto o čemu smo slušali od starijih kolega godinama, kako su oni nekada putovali po čitavom svetu. Mislim da smo mi to malo zaboravli. E, to se sada dešava kod nas. Vi ste mogli u jednom trenutku da vidite pet reditelja u pozorištu koji su iz raznih zemalja – istakla je glumica.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

Pošto je nedavno ponovo zaigrala u predstavi „BAAL“ Bertolda Brehta, u režiji Slovenca Diega De Bree, Vanja kaže da je to projekat koji je glumce „dovodio do raznih rubova“, a njoj je u ulozi male devojčice Johane bilo „najteže doći do dečje čistote koju smo svi zaboravili“.

Ulogu u nedavno emitovanoj prvoj sezoni serije „Tajne vinove loze“, Vanja gleda kao na „jako veliki trening za glumca“, zbog procesa intenzivnog snimanja, ali i forme, a o drugoj sezoni nije mogla ništa više da kaže osim da snimanje počinje za mesec dana i da će biti još bolja.

Pročitajte još HIT! Glumica Katarina Radivojević otkrila šta misli o Americi! Jedna stvar ju je opasno naljutila!

– Serija “Tajne vinove loze“ je meni otvorila neka šira vrata. Posle ove serije vidim više prepoznavanja na ulici i više osmeha koje izazovem. Što je predivno – rekla je glumica, prenosi Telegraf.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement