Connect with us

Top Story

HIT! Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković beže iz Beograda! EVO GDE i KAKO će slavni glumački par provesti leto!

Published

on

Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića u prestonici dobro je skriven od radoznalih pogleda javnosti. Sa ćerkama Verom i Milom, bračni par pokušava da uživa u intimi, koju čuvaju od javnosti, pa ipak, deo užitka iz svoje vikendice u Čortanovcima, glumac i glumica povremeno podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, piše Story.

Pročitajte još HIT! Glumica Branka Katić otkrila detalje PETE sezone serije UBICE MOG OCA! A EVO ŠTA je rekla o novcu, lajkovima, filterima…

Porodična vikendica u Čortanovcima, u kojoj u prirodi neizmerno uživaju Sloboda i Vojin, izlazi na Dunav i okružena je nestvarnom prirodom.

Dom Slobode i Vojina, okružen beogradskom vrevom, preko leta često ostaje napušten, a porodica Ćetković svoje „parče mira“ pronalazi daleko od grada, u prirodi.

Pročitajte još HIT! Sin glumice Branke Katić volontira na filmu! EVO ŠTA je rekla o tome!

Pročitajte još Glumica Branka Katić otkrila detalje o problemima u porodici! EVO ŠTA se desilo njenoj majci!

Baš u taj porodični raj, stiglo je „pojačanje“ u vidu glisera, koji će ovog leta porodici predstavljati najveću zabavu. Izuzetnu sreću zbog toga je iskazao Vojin, koji je sebe nagradio, nakon uspešno završene sezone.

Osmeh na njegovom licu govori da je glumac ostvario svoj veliki san, a koliko je srećna što će tokom leta imati zanimaciju, podelio je i sa svojim pratiocima na „Instagramu“.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić ima novog dečka! EVO ŠTA su radili u javnosti!

Slobodina sestra, Dragana Mićalović, odmah se oglasila uz komentar „Srećno nam bilo“, što znači da će cela porodica ovog leta dane provesti na Dunavu u zabavi i odmoru.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement