Connect with us

Top Story

ŠOK! Mirka Vasiljević ostala bez uloge zbog koleginice! EVO o KOJOJ glumici je reč!

Published

on

Glumica Mirka Vasiljević ne krije uzbuđenje zbog četvrte trudnoće, a mnogi komentarišu da blista tokom blagoslovenog stanja.

– Kod nas to nije neka vest, kod nas je: „Kad će sledeće?“. Ja sam duže vreme želela da imam veliku porodicu – rekla je Mirka kroz smeh u „Premijeri – Vikend Specijal“, prenosi Blic .

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Glumac Dejan Lutkić otkrio šta nas čeka u DRUGOJ sezoni serije! EVO ŠTA se sve menja!

– Nikad za sebe ne smatram da sam na dnu, jer uvek može gore. Uvek iz toga nešto pozitivno vidim i to mi je vetar u leđa da krenem jače i bolje. Čovek mnogo mora da veruje u sebe i da bude iskren prema sebi – pričala je.

Mirka se dotakla i glume, te je otkrila koju ulogu nije dobila, a da je želela.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Glumac Nenad Nenadović progovorio o sudbini Ade Kanački! Da li je Bruner ZAISTA UBIO ADU?

– Išla sam na kasting za „Ivkovu slavu“ i tada nisam dobila tu ulogu, već je dobila Danijela Štajnfeld. Ali sam već tada naučila da se radujem kad neko drugi dobije ulogu, tako da mi je jako bilo drago zbog nje – kaže glumica.

Ona je otkrila i koje scene su joj bile najteže dok je snimala film „Mi nismo Anđeli“.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Grabovac otkrila sličnosti sa likom Marijane iz Igre sudbine! EVO ŠTA ih povezuje!

– Ljubavne scene su mi bile najteže. Imala sam 13 godina, i u tom filmu sam imala četiri momka i sa svakim sam imala dodir i poljubac, da se ta emocija oseti. Posle svakog snimanja sam trčala do kamp prikolice da vidim koje se scene sutra snimaju. I svaki put kad je nešto drugo, ja odahnem. Kada su došle ljubavne scene na red, ta noć je jako teško prošla. Celu noć sam razmišljala kako ću ja to – prisetila se glumica.

Foto Promo/Printscreen YouTube Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Pink/Blic

Advertisement