Connect with us

Domaće serije

SNIMA SE SRPSKA “DADILJA”! Evo kada stiže sitkom “Dadilja sa sela” i ko će igrati glavne uloge

Iza rimejka kultne američke serije stoji produkcija “Emoušn”

Published

on

Glumica Mirka Vasiljević trenutno boravi u Beogradu i snima seriju “Dadilja sa sela”. U novom projektu kuće “Emoušn” u zapaženim ulogama gledaćemo i Lidiju Vukićević, Nikolu Škorića iz serijala “Državni posao” i Zoranu Bečić.

mirka-vasiljevic-yt

Mirka Vasiljević

Lidija je i na svom “Instagramu” objavila da igra u ovom projektu i to majku mladoj kolegnici.

Nakon sapunice “Dinastija”, izgleda da ćemo dobiti još jednu posrbljenu verziju strane franšize. Producent Goran Stamenković još drži u tajnosti kada će publika moći da pogleda premijerno nove epizode i na kom kanalu.

Serija “Dadilja” imala je čak šest sezona, a prikazivala se između 1993. i 1999. godine. Glavna junakinja ove priče bila je dadilja Fren Fajn. Gotovo da nema deteta koje devedesetih nije obožavalo da prati njene avanture. Tri decenije nakon premijere kultne serije, u kojoj je Fren Drešer očarala svet svojom ulogom Fren Fajn, neko se setio da napravi pitku komediju za sve generacije.

Lidija-Vukicevic

Lidija Vukićević

Glumica Mirka Vasiljević počela je da gradi svoju karijeru još kao dete. Pohađala je školu za talente, bavila se manekenstvom, bila voditeljka u dečjim emisijama, da bi potom na kastingu, koji je trajao dva meseca, dobila ulogu u filmu “Mi nismo anđeli 2”. Tu je prve trikove zanata učila uz Nikolu Koja i Milenu Pavlović. Odmah je usledila rola u seriji “Ljubav, navika, panika”, a nove časove glume dobijala je od novih televizijskih roditelja – Seke Sablić i Nikole Simića. Poslednji u nizu TV angažmana bio je u drugom nastavku serije “Junaci našeg doba” Siniše Pavića.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen Instagram, Youtube

Izvor Kurir

Advertisement