Connect with us

Top Story

HIT! KLAN – Glumac Ivan Zarić otkriva detalje nastavka serije! EVO ŠTA čeka Furtulu!

Published

on

Gost nove epizode serijala „Tanjug Reflektor“ bio je glumac Ivan Zarić, koji je govorio o ulozi u nastavku serije „Klan“, kako se ona razlikuje od drugih kriminalističkih serija i kako gleda na promene u Beogradskom-dramskom pozorištu.

Pročitajte još Dragan Bjelogrlić OTKRIVA SVE o roli HADŽI TRIFUNA u filmu i seriji NEČISTA KRV – On je slika SVAKOG SRBINA! A evo i ZAŠTO!

Zarić čiji će se lik Furtule pojaviti i u predstojećoj drugoj sezoni „Klana“, kaže da je i dalje „sve na klackalici surove ozbiljnost i finog humora kog je reditelj Boban Skerlić uspeo da zaplete“.

Saradnju sa Skerlićem, Zarić opisuje kao jednu od lepših u profesionalnom životu, jer su se kao stari poznanici „brzo skapirali“.

Pročitajte još HEROJI HALIJARDA – Završena prva etapa snimanja, a evo kad nas očekuje PREMIJERA FILMA I SERIJE!

– Glumac sam koji voli da konstantno ima dvosmernu ulicu sa rediteljem. Ne volim reditelje koji potpuno puštaju glumce, ni reditelje koji baš sve zadaju. Ovo je tačno na sredini, tačno ono što očekujem od reditelja – rekao je Zarić.

Upitan koliko se „Klan“ razlikuje od ostalih kriminalističkih serija, Zarić je rekao da niko ko je ozbiljno pogledao seriju neće krenuti tim putem.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA je ipak živa? Jedna slika sve otkrila! EVO ŠTA Milica Milša kaže o seriji!

– Kad ozbiljno pogledate seriju shvatite da je to ipak jedan težak put, da nema heroja sa asfalta, nema srećnih završetaka – upozorio je glumac.

Zarić je ocenio da je dobro što se u BDP u poslednje vreme menjaju stvari, pogotovo „neke koje su bile okamenje u beogradskim pozorištima“, dok je dolazak brojnih stranih reditelja glumcima ponudio mogućnost profesionalnog napredovanja.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf/Tanjug

Advertisement