Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Nataša Ninković otkrila od kojih kolega najčešće traži savet! A EVO i ZAŠTO je odbila Holivud!

Published

on

Jedna od naših najlepših i mnogima omiljenih glumica Nataša Ninković rođena je u Trebinju 1972. godine, a juče je napunila 49 godina. Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem, pa se već sa sedam godina oprobala u glumi.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Ivan Zarić otkriva detalje nastavka serije! EVO ŠTA čeka Furtulu!

1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film „Spasitelj“ u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

Glumica je otkrila da je umela u pola noći da pozove kolege pa da im traži savete.

Pročitajte još Dragan Bjelogrlić OTKRIVA SVE o roli HADŽI TRIFUNA u filmu i seriji NEČISTA KRV – On je slika SVAKOG SRBINA! A evo i ZAŠTO!

– Zahtevna sam više nego što sam teška, ali praštaju mi zato što sam zahtevna i prema sebi. Vide oni da izgaram na setu kao da mi je svaka uloga prva. Vide tu moju strast i samokritičnost, pa mi praštaju kritike upućene njima. Vojina Ćetkovića zovem u ponoć i kažem: „Udri, reci gde ne valjam“. To sam radila i Glogiju mom. Oni su negde zaslužni za mnogo toga. Tu su i Nela i Dugalić, ali sam Vojina i Nebojšu najviše pritezala. Znala sam da u jedan noću ne spavam i onda zovem, tražim da mi se napiše – priznala je glumica.

Nataša Ninković i dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu.

Pročitajte još HEROJI HALIJARDA – Završena prva etapa snimanja, a evo kad nas očekuje PREMIJERA FILMA I SERIJE!

Nataša je sa Nenadom u braku 26 godina i imaju blizance Luku i Matiju.

Ona je ponosno otkrila da je pored supruga sazrela i da je decu rodila baš u pravom momentu.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku – kazala je svojevremeno glumica.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – ADA je ipak živa? Jedna slika sve otkrila! EVO ŠTA Milica Milša kaže o seriji!

Uprkos činjenici da izgleda kao izuzetno jaka i borbena žena, Nataša je otkrila da ju je lako povrediti.

– Mene je lako raniti iako to tako ne izgleda. Čim dođem kući, s vrata se bacam i plačem – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement