Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Svetlana Bojković otkriva da li je neko od kolega podseća na nju iz mladosti i DA LI se poistovećuje sa likovima koje igra!

Published

on

Čuvena glumica Svetlana Ceca Bojković u video intervjuu za Informer otkrila je šta joj danas predstavljaju nagrade, ali i kako se na sceni slaže sa mlađim kolegama.

Na pitanje šta joj danas predstavljaju nagrade, Ceca je odgovorila da joj podjednako znače, samo da sada imaju drugi smisao.

Pročitajte još HIT! Glumica Seka Sablić otkrila čega se najviše plaši! A EVO KAKO se slaže sa Cecom Bojković i KO je za nju najbolji komičar!

– Nagrade vas izvlače iz mladalačke nesigurnosti, a u zrelim godinama je to potvrda za vaš rad. Takođe, te nagrade znače i da vas ljudi nisu zaboravili – odgovara Ceca.

S obzirom na to da je u seriji „Tri muškarca i tetka“ sarađivala sa velikim brojem mladih kolega, evo šta o njima kaže legendarna glumica.

Pročitajte još OKRUŽEN MRTVIMA 11. sezona – Veliko finale od 23. avgusta na FOX kanalu! Ponedeljkom u 22.55!

– Niko od njih konkretno me ne podseća na mene u mladosti, ali kad ih u globalu pogledam vrate me u prošlost. Uvek sam tu da im pomognem, doduše ne, filozofskim životnim savetima, više u praksi u konkretnim glumačkim nedoumicama – rekla je glumica.

Ceca kaže da je za glumca neophodno da u sebi nađe dodirne tačke sa likom koji tumači, pa čak i kad je negativan lik u pitanju, jer kako kaže, ona ga i tada “brani”.

Pročitajte još HIT! BESA – Završeno snimanje druge sezone! EVO Kako je Estonija završila u seriji, ŠTA će biti sa Hanom i KAKO je Relja Popović…

– Idem za onim što je izazvalo negativne osobine te ličnosti koja treba da se tumači i negde duboko u sebi je pravdam – objašnjava Ceca Bojković.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement